Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Florin Bratu nu s-a inteles cu Dinamo. Ioan Horoba: Se intoarce la Medias

Directorul general al Gazului Metan, Ioan Horoba, a spus, ieri, la Radio GSP, că transferul atacantului Florin Bratu la Dinamo București este ca și eșuat.

Horoba spune că cel mai probabil transferul jucătorului la echipa bucureșteană nu se va realiza, deoarece negocierile dintre acesta și „câini” au eșuat. „Mâine(n.r. astăzi) s-ar putea ca Bratu să se întoarcă la Mediaş. Au eşuat negocierile între el şi conducerea lui Dinamo. Problema era doar la jucător, noi ne înţeleseserăm cu echipa”, a declarat Ioan Horoba.

Gaz Metan nu a anunțat niciun transfer în această perioadă, dar directorul general al medieșenilor spune că acest lucru se va întâmpla doar atunci când înțelegerile for fi parafate. „Veniri o să fie la Mediaş, dar noi nu le anunţăm decât în momentul în care se face tranzacţia. O să fie mai mulţi jucători care vin în cantonament direct de la negocieri”, a mai spus Horoba la radio GSP.

De la Gaz Metan au plecat Paul Pîrvulescu, achiziționat de Steaua București, și Romulus Miclea, împrumutat la Voința Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus