Duminică,
05.12.2021
Innorat
Acum
-3°C

PC se intoarce la origini. Costeiu presedinte

De la sfrșitul anului trecut, organizația județeană a PC are un nou președinte: Eftimie Costeiu. Gheorghe Tuluc, cel care ocupa această funcție a preferat un post de funcționar public în Ministerul Mediului, iar organizația a fost in nou preluată de Eftimie Costeiu. 

Mutarea nu este cunoscută nici măcar de ”camarazii” din USL, mai mult, Gheorghe Tuluc a făcut ”oficiile” de gazdă la recenta vizită a liderului PC, Daniel Constantin. Gheorghe Tuluc a fost atunci prezent în fața ziariștilor reprezentând PC Sibiu, și USL, alături de Ioan Cindrea (PSD) și Mircea Cazan (PNL). ”Din luna decembrie nu mai îndeplinesc funcția de președinte al organizației PC Sibiu, am optat pentru funcția de director general de investiții la Ministerul Mediului. De organizație se va ocupa în continuare domnul Costeiu”, a declarat Gheorghe Tuluc pentru Turnul Sfatului. 
Eftimie Costeiu spune că s-a apucat deja de treabă, iar într-o lună va putea prezenta candidatul USL pentru Primăria Sibiu. ”Deocamdată sunt intermediar în această funcție, sunt suplinitor până vom face alte alegeri. Nu am ce face, sunt mantaua de timp rău a organizației. Ne pregătim pentru alegeri, pentru că văd că se precipită lucrurile și s-ar putea să avem mai repede alegeri decât erau planificate. Tuluc ne-a lăsat pentru un post de funcționar public, a și depus armele”, a declarat Costeiu. 
Gheorghe Tuluc a fost numit președinte al PC Sibiu în septembrie 2008 și de atunci și până acum nu s-au organizat alegeri pentru șefia organizației, PC Sibiu funcționând pe baza mandatului primit de Tuluc de conducerea centrală. Gheorghe Tuluc a fost în PC la al treilea partid din carieră, după PD și PNL.  „Am dovedit că am fost loial și am participat activ în partidele în care am fost membru. La PNL am plecat pentru că am fost dat afară. Am fost acuzat că am dat declarații presei, însă nu mi-a fost prezentată nicio dovadă. Moral aveam acest drept, după ce am adus PNL în Consiliul Local Sibiu în 2004 ", a spus Tuluc la investirea sa în funcția de președinte al PC Sibiu.
Conservatorii sibieni au conducere interimară de la sfârșitul alegerilor locale, când Iosif Moldovan a rămas fără postul de vicepreședinte al Consiliului Județean și a optat pentru funcția apolitică de director în cadrul Direcției Finanțelor Publice. De atunci s-au succedat pe rând în fruntea conservatorilor sibieni primarul din Roșia, Viorel Aldea și omul de afaceri Eftimie Costeiu.
 
Președinții PC (PUR) Sibiu:
 
Amalia Balasoiu (Cindrea) 1997 – 2003
Iosif Moldovan 2003-2008
Eftimie Costeiu 2008 interimar
Viorel Aldea 2008 interimar
Gheorghe Tuluc 2008 – 2012 interimar
Eftimie Costeiu 2012 interimar 

Comentarii

6 comentarii

felix

Acum 9 ani

niste ...papagali
Raspunde

Sb

Acum 9 ani

Măi Felix, tu ești prost! Pe lângă faptul că te bâlbâi (ai repetat de 3 ori deșteptăciunea ta), n-ai zis nimic. Dar oare cum ajunge fostul președintele PC Sibiu, director general cu invetițiile în Ministerul Mediului? Cred că-l iubește UDMR-ul! Sau poate... dar să nu spunem tot. Măi Felix, e grea politica... ”Papagali”sunt, recunosc, da pe bani... Zicea unul mai demult: Iubesc trădare, dar îl urăsc pe trădător! (vezi UNPR).
Raspunde

mihai

Acum 9 ani

nu vă miraţi că ies oamenii în strada.Se intorc aceeaşi oameni care au jumulit această ţară.
Raspunde

socialistul

Acum 9 ani

Acest\" partid\" nu face alegeri sau este format dintr-un numar de membri care incap intr-un TRABANT\". INTERIMAT CU CARACTER DE PERMANENTA Semneaza GEO
Raspunde

Nelu patriotul

Acum 9 ani

Partid de ,,papagali\'\' si fosti tovarasi! Care cum e prins cu fofarlica ...fuga la PC! Acest Costeiu , ( presedinte nu poate fi numit), e un falimentar politic si financiar!! ( A se vedea intreprinderea BALANTA!) Ar trebui examinati psihic acesti ...interimari!! Vor avea votanti ..de la fostul spital nr.3!!
Raspunde

aferim

Acum 9 ani

DA; CE SA ZIC: DOMNUL BORDURI DE SIBIU SI DOMNUL FALIMENT DE BALANTA! ADICA CEL CARE A PRODUS CELE MAI PROASTE BORDURI PENTRU STRAZILE ORASULUI SIBIU DAR SI CELE MAI SCUMPE SIDOMNUL CARE A FALIMENTAT INTREPRINDEREA BALANTA COFUNDAND-O CU O FERMA DE PUI! MAI MERGETI LA VOT DRAGI SIBIENI? Astia au terminat carnea de pe ciolan si daca nu ajung la putere vor ajunge la inchisoare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus