Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
3°C

Biletele pentru Pitesti, scoase la vanzare

Deși are de disputat încă o partidă până la cea de sâmbătă, mâine, împotriva echipei CSȘ Giurgiu, CSU Atlassib a scos deja la vânzare biletele pentru partida de sâmbătă, împotriva formației BCMUS Argeș Pitești. Meciul cu Piteștiul este primul meci al studenților pe teren propriu, în returul campionatului național de baschet. Este, de asemenea, revenirea lui Octavian Popa Calotă pe terenul unde a cunoscut cele mai mari performanțe din cariera sa. „Am pus în vânzare biletele pentru primul meci oficial din acest an pe teren propriu. Știm că meciul cu Piteștiul este televizat, dar îi așteptăm pe suporteri să fie alături de echipă la Sala Transilvania. Prețul biletelor a rămas neschimbat, respectiv 10 lei intrarea generală și 15 lei la sectorul VIP”, spune Horațiu Floca, directorul sportiv al echipei CSU Atlassib Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus