Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
8°C

Drumurile judetene, sub nameti

După mai bine de 30 de ore de ninsoare continuă, drumurile județene au devenit greu și foarte greu practicabile. Dacă în oraș și pe drumurile naționale firmele ce au contractat deszăpezirea au reușit să rezolve problema în limite acceptabile, pe drumurile județene era dezastru. Ieri seară, drumul spre Păltiniș a fost aproape impracticabil. Un strat gros de zăpadă acoperea șoseaua, ce a devenit mult mai îngustă din cauza nămeților aruncați pe margine de mașinile de deszăpezire. Mulți dintre șoferi au pornit spre Păltiniș ieri după-masă complet nepregătiți, fără echipament de iarnă. Cel puțin 10 mașini au oprit pe marginea drumului, în imposibilitatea de a continua urcarea. Ba mai mult, un șofer n-a putut controla mașina și s-a oprit în șanț, blocând circulația în apropiere de Perla Păltinișului. În jurul orei 22:30, ambele mașini cu lamă ce ar fi trebuit să curețe drumul, erau staționate pe Vălari iar șoferii... dormeau în cabină. Întreg drumul spre Păltiniș era alb exact până în dreptul indicatorului Sibiu. De unde lucrurile intrau oarecum în normal. Și sibienii au avut probleme cu zăpada. Pe Calea Dumbrăvii, un copac încărcat de omăt s-a rupt, căzând peste o Dacie Logan. În rest, circulația pe străzile principale s-a desfășurat decent.

Comentarii

2 comentarii

cristian

Acum 9 ani

eu am urcat ieri dimineata si am coborat dupa ora 18, trebuie sa recunosc faptul ca am vazut masinile drumarilor la lucru tot timpul. Doua masini urcau si coborau drumul iar una statea pe Valare sa curete zapada adusa de viscol
Raspunde

g

Acum 9 ani

cine a scris articolul??????numele rapid daca a curaju sa spui cum te cheama
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus