Sâmbătă,
03.12.2022
Innorat
Acum
0°C

Alegeri rector ULBS: e complicat, scorul va fi strans

 

Până la această oră alegerile pentru funcția de rector al Universității ”Lucian Blaga” decurg fără probleme la secția numărul 3, amplasată la parterul Facultății de Drept ”Simion Bărnuțiu”.

Până acum, la această secție electorii nu s-au prea înghesuit să voteze, însă nici nu s-a tras chiulul. Ioan Leș, decanul facultății, a declarat pentru Turnul Sfatului că ”procesul de vot decurge fără probleme”.

Leș a mai spus că el a votat chiar la prima oră, după care a trebuit să plece la Târgu Mureș. Cu toate acestea, decanul Facultății de Drept crede că rezultatul alegerilor va fi unul strâns. ”Cred că scorul va fi strâns, nu se poate ști deocamdată, este complicat”, a mai declarat Leș pentru Turnul Sfatului.

Secția de votare numărul 3 este amplasată în holul parter al Facultății ”Simion Bărnuțiu”, intrarea C dinspre Centrul de Afaceri si DPPD. Aici votează cadrele didactice și studenții cu drept de vot de la facultățile de Drept, Știnte Economice și Medicină. Procesul de vot se va ]ncheia la ora 15:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Student cu drept de vot

Acum 10 ani

Scor strans? Noi toti de aici am votat cu Bondrea. Vrem aer proaspat
Raspunde

val sb

Acum 10 ani

sange proaspat cum cere presedintele senatului______BONDREA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus