Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Cluburile sibiene ii premiaza pe indragostiti de "Valentine's Day"

Şi anul acesta "Valentine's Day" se sărbătoreşte în cluburile din Sibiu cu muzică şi concursuri cu premii.

Vintage Pub vine cu o idee originală: marţi, 14 februarie, cei care au avut norocul să își găsească până acum jumătatea, la intrarea în pub, primesc o brățară roșie. Roșul e culoarea iubirii, iar roșul înseamnă șampanie din partea Vintage Pub marți seara.

Cei care vin singuri în club, dar se declară disponibili pentru o nouă relație, primesc brăţări negre –categoria „Greu, dar nu imposibil”, verzi- categoria „Abordabil/ă doar cu texte din Shakespeare” şi galbene- categoria categoria „Nici prea ușor, dar cu șanse mari”.

„Eh, ultima e categoria curajoșilor. A celor care lasă garda jos și acordă o șansă tuturor. A celor care vor să trăiască tumultos Ziua Îndrăgostiților. Și pe care o să îi sprijinim din răsputeri. Pentru încurajare, toți cei cu brățări galbene, fete sau băieți, primesc o băutură din partea casei” spun reperezentanţii Vintage Pub.

Tot marţi, începând cu ore 22:30, Resident Society Club va încerca să doboare recordul pentru cel mai lung sarut.

Cele mai îndrăzneţe cupluri sibiene se vor întrece pentru cel mai lung sarut, iar câştigătorii vor fi premiaţi cu o excursie la Paris, oferită de Resident Society Club şi Mirage Travel.

În cadrul evenimentului formaţia Lucky Man Project, autoarea hitului „ Pumpin' ” va susţine un recital live.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus