Marţi,
30.11.2021
Innorat
Acum
3°C

Autostrada Sibiu-Pitesti va fi finantata cu fonduri europene

Ministerul Transporturilor a renunţat la ideea finanţării construcţiei autostrăzii Sibiu-Piteşti prin parteneriat public-privat şi a anunţat că proiectul va atrage bani din Programul Operaţional Sectorial de Transport (POS-T 2014-2020), astfel încât întreg coridorul să fie finalizat în 2016.

"Am luat decizia ca Sibiu-Piteşti să fie finanţat prin POS-T 2014-2020 şi cu asta să încheiem Coridorul IV Paneuropean", a declarat vineri, la conferinţa de bilanţ, fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu, citata de Mediafax.
Autostrada Sibiu-Piteşti este singurul tronson al Coridorului IV Paneuropean pentru care sursa de finanţare nu a fost stabilită. Pentru alte tronsoane Ministerul Transporturilor a organizat licitaţii anul trecut, iar unele secţiuni sunt deja finalizate.

Comentarii

9 comentarii

tamtam

Acum 9 ani

bun
Raspunde

rak

Acum 9 ani

asta e cu adevarat prima autostrada adevarata in caz ca va fi construita. restul de pana acum sunt frectii.
Raspunde

marius

Acum 9 ani

eu nu mai cred nimic. chiar am urmarit in presa declaratiile multor ministrii care anuntau ca in 2005.....2010....2013.....iar acum 2016 vom avea autostrada pe valea oltului. propaganda ieftina o numesc eu....tot pe vechiul drum voi merge in urmatorii 30 de ani....
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

in 2016 poate o sa fie gata proiectarea pentru Sibiu - Pitesti...nu ne mai aburiti cu tampenii din astea
Raspunde

mihai

Acum 9 ani

Minciuni si abureli.
Raspunde

cu cei de acuma

Acum 9 ani

autrostada SIBIU PITESTI SE VA CIRCULA pe apa oltului cu amfibi
Raspunde

Jay

Acum 9 ani

lol, la cat de complex e traseul in mod sigur mai devreme de 2025 nu o sa fie nici macar un gram de asfalt turnat.
Raspunde

may

Acum 9 ani

bine ca sunteti voi destepti si le stiti pe toate
Raspunde

@8

Acum 9 ani

Taci mai copilul lui berceanu, boagiu, mitrea orban si base ca au dreptate toti ,numai tu esti stiutorul lui peste prajit ,ca tot e vorba de valea oltului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus