Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Ce BBC, manele sa fie!

Radio Viocan, care va emite pe fostele licenţe ale BBC România, de la Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Sibiu - în urma preluării lor de Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov -, va difuza programe de divertisment, dar şi muzică populară şi manele.

Potrivit documentelor depuse la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), care a aprobat, pe 31 ianuarie, transformarea postului de radio BBC România în Viocan, noul post de radio va avea un format generalist.

Grila postului de radio va cuprinde programe de divertisment (96,03%) şi programe de informare (3,97%), potrivit informaţiilor furnizate la solicitarea MEDIAFAX de reprezentanţii CNA.

Radio Viocan va difuza programe producţie proprie (2,97%) şi producţii ale altor producători (72,03%) şi va retransmite programe de la postul de radio Super FM din Braşov (25%).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

x

Acum 12 ani

ce prostie...nu e un post de doamne ajuta in toata tara...pacat de bbc desi a fost destinat esecului de la inceput
Raspunde

florin

Acum 12 ani

La ce data va incepe sa emita noul post de radio?
Raspunde

Mocos

Acum 12 ani

Hop si manelistul...la ce data va emite? NU conteaza! bleah!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus