Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
6°C

Primarul din Copsa-Mica a fost brevetat drept "cel mai activ primar al mandatului 2008 - 2012"

Deși nu este o glumă, dar nici nu poate fi tratat altfel, Asociația Orașelor din România a acordat brevetul de ”cel mai activ primar al mandatului 2008 – 2012”, edilului din Copșa Mică.

”Se acordă Domnului Daniel Tudor MIHALACHE, primarul orașului Copșa Mică, județul Sibiu, distincția: cel mai activ primar al mandatului 2008 – 2012”, scrie  pe diploma primită de cel mai harnic edil.

Ar mai trebui menționat faptul că diploma a fost acordată de președintele Ascociației Orașelor din România, Dumitru – Teodor Banciu, primarul din Săliște. Și faptul că ambii sunt colegi și membrii de vază ai PNL în județul Sibiu.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Copsaneanul

Acum 9 ani

Cum de Banciu nu si-a acordat lui diploma cum a avut parte de atatea decorati si merite date de dl. Streza , parca mai ani trecuti se autointitula mega-primarul din Romania si acum a mai scris din ce se lauda la Razvan ln emisiune ca a scris o carte de 500 de pagini referitor la fintele lumii . Carte scrisa de academicieni din Saliste pe care el si-a lnsusito ca doar nu degeaba tot sculpteaza la busturile lor din bani publici . Il cunosc personal pe domnul Mihalache este lntradevar un om de treaba dar de aici si pana sa fie declarat de un neica nimeni primarul cel mai bun din ultimi 4 ani mi se pare cam mult .
Raspunde

HA HA

Acum 9 ani

Ba da. Este gluma mandatului 2008 - 2012. Mihalache, de cand a vopsit blocurile, pe banii imprumutati de Tariceanu, a cam belit p..a, pe banii copsenilor.
Raspunde

Melee

Acum 9 ani

Activ, foarte activ. Atat de activ incat a mutat tone de pamant ca sa-si faca parcare privata in fata blocului, iar la 50 de metri altii isi parcheaza masinile in noroi. Sictir !
Raspunde

hahaha

Acum 9 ani

cel mai activ ....la furat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus