Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Sharon Stone a fost premiata pentru intreaga activitate

Sharon Stone a izbucnit în plâns în timp ce accepta premiul AARP pentru întreaga activitate din domeniul cinematografiei din partea regizorului Martin Scorsese.

Actriţa nu şi-a putut stăpâni lacrimile de emoţie atunci când regizorul alături de care a filmat "Casino" i-a oferit premiul cu ocazia celei de-a 11-a ediţii a Annual AARP Magazine Movies for Grownups Awards, la Beverly Hills.

"Cred că am murit şi am ajuns în rai. Am primit un premiu din partea lui Martin Scorsese! Sunt extrem de recunoscătoare pentru această zi din viaţa mea. Sunt recunoscătoare să mă aflu aici", a declarat ea pentru presa prezentă la eveniment.

Printre câştigătorii ediţiei de anul acesta a premiilor AARP se numără şi Glenn Close, care a primit premiul pentru cea mai bună actriţă cu rolul din "Albert Nobbs", dar şi regizorul Alexander Payne, care a primit premiul Chaise d'Or pentru filmul "The Descendants".

Letty Aronson, sora lui Woody Allen, care produce de peste 20 de ani filmele fratelui său, a primit în locul acestuia premiul pentru cel mai bun scenariu cu filmul "Midnight In Paris".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

euuu

Acum 10 ani

super muiere....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus