Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Peste 180 de posturi vacante in judetul Sibiu

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunaţă că la nivelul judeţului Sibiu sunt peste 180 de locuri de muncă vacante.

Cel mai mare număr de posturi disponibile se înregistreză la Sibiu- 112, urmat de Cisnădie cu 30 de locuri, Agnita- 25, Mediaş- 13 şi Avrig 2.

Din totalul locurilor de munca, 21 se adreseaza persoanelor cu studii superioare pentru posturi de analist cumpărări, consilier/expert/inspector/referent/economist în economie generală, inginer de sistem în informatică, inginer de sistem software, inginer electronist, transporturi telecomunicaţii, logoped, programator, şef proiect/program şi specialist resurse umane. Restul de 161 de locuri vacante se adresează persoanelor fără studii superioare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus