Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Compa: cel mai mare profit din istoria companiei

Una din cele mai mari societăți sibiene – SC Compa SA – a anunțat un profit record pe anul ce tocmai s-a încheiat. Potrivit rezultatelor financiare publicate pe site-ul propriu, fabrica producătoare de componente auto a generat anul trecut un profit net de mai bine de 17,2 milioane de lei. Creșterea este una importantă față de 2010, an în care profitul net al SC Compa SA era de 9,5 milioane de lei.
Rezultatul financiar cu un profit ce a avut o evoluție procentuală de peste 80% vine pe urma unei cifre de afaceri care a crescut cu aproape 15%, până la un total de 475,4 milioane de lei.
Impozitul pe profit plătit anul trecut de Compa a depășit șase milioane de lei.
Directorul general al Compa SA, Ioan Deac (foto), a declarat pentru Ziarul Financiar că profitul de anul trecut va fi investit în totalitate, începutul lui 2012 fiind extrem de promițător. În cursul acestui an, Compa SA va demara și proiectul imobiliar pe de strada Victoriei, prin demolarea vechilor hale, construirea a trei blocuri cu regim mic de înălțime și apartamente peste medie și amenajarea a două blocuri cu locuințe de închiriat tinerilor. În plus, pe generosul spațiu al vechiului Arsenal vor fi amenajate și 25 de loturi de case, dotate cu utilitățile necesare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 500

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus