Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Se voteaza pentru All Star Game

Federația Română de Baschet a deschis perioada de votare pentru All Star Game. Fiecare echipă angrenată în campionatul național de baschet a putut înscrie cinci jucători pentru meciul stelelor din acest sezon. CSU Atlassib Sibiu a propus spre vot cinciul clasic cu care abordează majoritatea partidelor, Jay Wisseh, Devon Austin, Nikita Khartchenkov, Kaylone Riley și Cristian Crăciun. Selecția la All Star Game se face după un sistem de vot împărțit în felul următor: 30% contează votul dat de public, pe pagina de internet a Federației Române de Baschet. 30% sunt voturi date de către ziariștii sportivi din țară iar în cuantum de 40% contează votul tehnic al Colegiului Central al Antrenorilor. În urma acestor voturi vor fi selectați jucătorii celor două echipe, Nord și Sud. Fiecare selecționată va avea câte 14 jucători și 2 antrenori. All Star Game 2012 se va juca în Sala Constantin Jude din Timișoara în data de 20 martie. Selecționata Nordului va fi compusă din jucători de la echipele CSM Oradea, U-Mobitelco Cluj, CSU Atlassib Sibiu, BC Timișoara, Politehnica Iași, Gaz Metan Mediaș, BC Perla Harghitei Csikszereda Miercurea Ciuc și BC Mureș Tg. Mureș. Jucătorii Sudului vor proveni de la echipele CSU Ploiești, BCM U Pitești, Dinamo București, CSM București, Energia Rovinari, SCM Univ. Craiova și CSS Giurgiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus