Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Duelul rivalelor judetene

 

CSU Sibiu și Gaz Metan Mediaș intră în derby-ul de mâine seară din două posturi total diferite. Medieșenii sunt neînvinși în anul 2012 și au cinci victorii legate. Sibiul vine după trei înfrângeri și victoria de la Iași iar meciul de la Mediaș este unul în care are doar șansa teoretică de a învinge. Practic, sibienii au nevoie de un meci perfect pentru a putea pleca de la Mediaș neînvinși. Iar la stilul în care se apără Mediașul este foarte greu să reușești un asemenea meci.

În tur, sibienii au făcut un meci foarte bun în compania Mediașului. Au folosit o rotație foarte scurtă, de doar șase jucători, la care s-a adăugat și Mihai Popa ce a jucat însă doar 33 de secunde pentru a-i oferi un respiro lui Wisseh. Doi jucători au jucat 40 de minute, Crăciun și Riley, Wisseh 39:27, singura rotație efectivă fiind făcută la nivelul extremelor, unde Austin și Khartchenkov au schimbat locuri cu Kearse.

De cealaltă parte, Mediașul a rulat opt jucători, Florin Muntean fiind însă folosit puțin peste un minut. Starurile echipei, Howell și Mitchell au jucat de la cap la coadă, ultimul fiind și cel mai bun jucător al medieșenilor. A fost una dintre puținele partide în care Mediașul nu a dominat copios, cum o face deobicei, sub panouri. Cele două echipe au fost despărțite de doar 5 recuperări, Riley fiind liderul Sibiului cu 10 în timp ce pentru Mediaș Mitchell și Ivanovic au reușit câte 11. Mediașul a câștigat la Sibiu pentru că a fost mai precisă la aruncările de două puncte, unde au avut un procentaj de 63% față de 48% cât au reușit sibienii. Sibiul a câștigat primul sfert cu 25-22. Mediașul a revenit în următoarele 10 minute și a reușit să câștige cu 29-16. Sfertul trei a fost câștigat de Sibiu, la diferență de 2 puncte, 23-21 ca „găzarii” să își adjudece ultimul act cu 23-22. Scor final 95-86 pentru Gaz Metan Mediaș.

Cele două echipe se întâlnesc miercuri seară, de la ora 18:45 în Sala Sporturilor din Mediaș. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

cata

Acum 12 ani

Sibiul nu vine dupa 2 infrangeri, scrieti numai bazaconii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus