Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

VIDEO Filmul cu Nicolas Cage, turnat si la Sibiu, a strans 22 de mil $ la lansare. Criticii il desfiinteaza

Lansat weekend-ul trecut în Statele Unite ale Americii, filmul ”Ghost Rider 2: Demonul răzbunării” a strâns 22 de milioane de dolari în primele două zile de la lansare, acoperind aproape o treime din costurile estimate de producție – 75 de milioane de dolari. Din scenele filmate în județul Sibiu însă, n-a mai rămas mare lucru, majoritatea secvențelor fiind puternic editate pe calculator.

În baza sumelor strânse din urma spectatorilor plătitori de bilete în SUA, filmul a urcat pe locul trei în topul filmelor pe săptămâna trecută. Cu toate acestea, criticii de film din SUA cu greu găsesc cuvinte de laudă la adresa lui. ”În Ghost Rider, personajul lui Nicolas Cage este un schelet automatizat, fără limbă sau gât”, a scris revista Entertainment Weekly. ”Singura parte pe care spectatorii o vor ține minte din acest film este aceea în care eroul principal urinează flăcări”, a scris și New York Post. În fine, celebra revistă Rolling Stone scrie: ”O privire la încurcătura mizerabilă care este Ghoist Rider: Spirit of Vengeance te va face să strigi: Opriți acest film!”

Din imaginile filmate cu Nicolas CaGe la Sibiu, din păcate, n-a prea rămas mare lucru vizibil în film. Atât cadrele turnate în centrul istoric cât și cele filmate pe centura ocolitoare au fost atât de mult prelucrate digital, încât cu greu mai pot fi recunoscute. Totuși, Sibiul se poate mândri cu Transfăgărășanul, care apare foarte clar într-o spectaculoasă scenă de urmărire.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

lol

Acum 12 ani

Ha,ha, asta cu \"turnat si la Sibiu\" este ca acele superproductii de pe vremuri, franco-italiano-germano-romane, in care noi participam cu caii!
Raspunde

Vasi

Acum 12 ani

De data asta participam cu decorul,nu mai gasesti in toata europa asa ceva......oare astia or fi fost la Copsa?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus