Joi,
01.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Sibienii sarbatoresc Dragobetele cu Vunk, Maximilian si TiPtiL

Dragobetele se sărbătoresc şi în acest an la Sibiu, iar cluburile sibiene vin cu o ofertă generoasă de concerte.

Vintage Pub va da stratul la distracţie joi, 23 februarie, printr-un concert TiPtiL. Tânăra trupă TiPtiL este la a treia întâlnire cu publicul sibian şi îşi propune să-i încânte atât pe îndrăgostiţi, cât şi pe cei care încă nu şi-au găsit jumătatea, cu o muzică care îmbină stiluri diverse. Preţul unui bilet este de 15 lei şi se poate achiziţiona din Supporter Sports Pub & Grill.

Tot joi, Prime Club Sibiu organizează „Sexy Thursday”, o seară dedicată domnişoarelor. Tinerele care aleg să petreacă seara în Prime, vor avea întrarea liberă şi vor fi răsplătite cu băutură gratuită.

Vineri, 24 februarie, în Oldies Pub, Dragobetele se sărbătoresc pe ritmurile formaţiei Vunk. Băieţii vin la Sibiu cu un repertoriu bogat, din care nu lipsesc nici cunoscutele piese „Pleacă” şi „Artificii pe tavan”.

Seria concerteleor conutinuă sâmbătă, 25 februarie, cu Maximilian care va urca pe scenă în club Kapital. Sibiencele sunt aşteptate să se distreze pe cele mai în vogă pese ale lui Maximilian, printre care îndrăgita melodie „Sophie”. Preţul uni bilet este de 10 lei pentru fete şi 15 lei pentru băieţi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus