Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Angelia Jolie a fost cea mai sexy prezenta la Oscaruri

Cea de-a 84-a gală de decernare a premiilor Oscar, care a avut loc duminică la Los Angeles, a fost un nou prilej pentru ca vedetele să-şi etaleze ţinutele elegante.

Rochiile albe şi cele în culori îndrăzneţe au atras privirile pe covorul roşu de la cea de-a 84-a ediţie a premiilor Oscar, duminică seară, la Los Angeles, unde cele mai multe dintre vedete au ales să poarte ţinute retro, inspirate din epoca filmelor alb-negru de la Hollywood.

Deşi albul a fost culoarea dominantă pe covorul roşu, evidenţiată în rochiile purtate de vedete de prim rang, precum Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz şi Jennifer Lopez, nu toate vedetele au ales nuanţele deschise, câteva actriţe preferând să poarte rochii în culori îndrăzneţe precum roşu şi auriu.

La rândul ei, Angelina Jolie a făcut din nou senzaţie, purtând o rochie neagră spectaculoasă din catifea neagră, despicată într-o parte până la nivelul şoldului, din colecţia Atelier Versace. Actriţa americană a pozat pe covorul roşu din faţa Hollywood and Highland Center din Los Angeles, alături de partenerul ei de viaţă Brad Pitt şi de părinţii acestuia.

"Nuanţele reci de alb, argintiu şi fildeş au dominat ţinutele de pe covorul roşu. Aproape toată lumea a arătat uluitor pe covorul roşu, în acest an, dacă a purtat alb", a declarat designerul Marc Bouwer.

Aceste nuanţe au fost preferate de Gwyneth Paltrow, care a purtat o rochie creată de Tom Ford, de Jennifer Lopez, care a ales o creaţie a casei Zuhair Murad, de Octavia Spencer, care a strălucit într-o rochie argintie creată de Tadashi Shoji, de Milla Jovovich, care a purtat o rochie Elie Saab, şi, poate cel mai surprinzător, de Rooney Mara - care şi-a petrecut cea mai mare parte a sezonului premiilor de la Hollywood purtând negru - dar care a ales pentru gala de duminică o rochie albă creată de casa Givenchy.

Sandra Bullock s-a aliniat şi ea acestei tendinţe şi a purtat o rochie clasică Marchesa, în alb şi negru.

Auriul a fost şi el la mare căutare pe covorul roşu şi a fost preferat de Meryl Streep, care a purtat o rochie a casei Lanvin, de Cameron Diaz, care a purtat o rochie Gucci, şi de Stacy Keibler, care a strălucit într-o rochie Marchesa.

Jessica Chastain a purtat o rochie a casei Alexander McQueen, în care negrul s-a împletit spectaculos cu auriul.

Odată cu apropierea primăverii, culorile îndrăzneţe şi-au făcut şi ele apariţia pe covorul roşu. Viola Davis a purtat o rochie verde creată de Vera Wang, Virginia Madsen a purtat o rochie violet marca Badgley Mischka, Emma Stone a ales o creaţie fucsia Giambattista Valli, iar Natalie Portman a ales o rochie roşie vintage Christian Dior din colecţia 1955 Haute Couture.

Michelle Williams a purtat o rochie portocalie a casei Louis Vuitton, iar Berenice Bejo, actriţa principală din "The Artist", a purtat o rochie verde-pal creată de casa Elie Saab. Tot o rochie verde, dar într-o nuanţă mult mai închisă, a purtat şi actriţa Glenn Close.

Penelope Cruz a impresionat încă o dată, purtând o rochie spectaculoasă şi vaporoasă în nuanţe de albastru şi gri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus