Duminică,
05.12.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Protestul de la Copsa Mica: de-a latul drumului, la intrare si iesire

”M-au tot căutat oameni din Copșa Mică, «să protestăm», să facem miting.  Puteam protesta, ne strângeam cel mult 200 de oameni, dar cine ne băga în seamă? Așa că am decis să punem la ambele intrări în oraș un mesaj, pe care să îl vadă toată lumea”, spune Tudor Mihalache, primarul orașului de pe Târnava Mare. ”Demnitate” scrie pe bannerele intinse peste DN14, drum care ar fi trebuit să intre în reabilitare din vara anului trecut.
”Este o perioadă dificilă și am zis să transmitem un mesaj pertinent. «Demnitate» este ceea ce ne dorim de la toți, inclusiv de la noi. Cât va sta acolo bannerul? Sincer, cred că poate să stea și 1.000 de ani”, spune Tudor Mihalache.
Sibiul a fost scena unor repetate proteste în acest început de an. Pornind de la cele pro-Arafat, care s-au transformat rapid în anti-prezidențiale și anti-guvernamentale și până la cele împotriva tratatului ACTA, sibienii au fost invitați în fiecare seară să iasă în stradă. Cele anti-ACTA nu au creat, însă, mare interes: sâmbăta trecută, doar 30 de tineri au venit la ora stabilită în Piața Mare.
Cele autorizate pe numele Asociației Sibiu Decembrie 89 au fost întrerupte la jumătatea acestei luni, după ce numărul participanților a scăzut de la peste 2.500 (în prima parte a lunii ianuarie), până la puțin peste 60 (la începutul lui februarie, când frigul cobora la minus 15 grade Celsius). Potrivit reprezentanților asociației de revoluționari, aceștia vor încerca să reia protestele din 5 martie.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Taratorule

Acum 9 ani

Asta o sa aduca mai multi investitori in orasul vostru? Aveti nevoie de BANI, nu de povesti.
Raspunde

Mitacescu

Acum 9 ani

Mare jeg , furtulache asta . I s-a oprit izvorul banului ciugulit , si acum vorbeste de demniotate . El vorbeste de demnitate , el care a aplecat capul si la cinci bani ?!?
Raspunde

dsg

Acum 9 ani

shtts
Raspunde

Ionica

Acum 9 ani

Pai mai \"Taratorule\", omu asta numa de povesti e bun. Pai cand a fost sau e demn? Cand facea transee prin Copsa, in cautare de cabluri electrice, impreuna cu Claudel? Cand se prezinta cu facturile orasului pentru apa si curent la Samaras? Cand a incasat 100000 de euroi spaga pentru vopsitu blocurilor? Cand a platit Rombatu lucrarile de la Clubul Seniorilor si le-a trecut la realizari ale administratiei? Cand il trimite pe Comiza sa imparta cofrage cu oua la votantii sai? Cand se deplaseaza locuitorii din Copsa prin noroaie in timpul mandatului sau? Cand are un aparat birocratic (angajatii primariei) supradimensionat, format in exclusivitate din votanti PNL? Cand trece la realizari revelionul 2012, organizat pe banii celor prezenti la petrecere? Cand a refuzat sa-i acorde autorizatia de constructie societatii Paderteg (pentru marirea spatiului de productie, unde societatea angaja locuitori din Copsa), motivul real fiind ca directorul de acolo nu e simpatizant PNL? Cand ........ si se mao poate continua! In concluzie omul asta are o parere deformata vizavi de conceptul de DEMNITATE.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus