Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Spatii gratis pentru ONG-urile tinerilor

Cinci birouri şi depedenţinţele necesare, pe o suprafaţă de 170 de mp, sunt puse la dispoziţia organizaţiilor pentru tineri, de către Direcţia judeţeană pentru sport şi tineret Sibiu. Spaţiul este situat pe strada Nicolae Teclu nr. 41, la etaj, în fostele birouri ale Direcţiei de sport (care în 2010 a fost înglobată în Direcţia pentru Tineret).
"Fiind laolată, cred că organizaţiile sibiene pentru tineret ar putea colabora mai bine, astfel încât să creeze şi proiecte de o anvergură mai mare. În ultimii trei ani, ONG-urile pentru tineri din Sibiu nu au mai accesat finanţare din fondurile naţionale pentru tineret pentru niciun proiect. De aceea, reuniundu-i la un loc sper să îi stimulăm să lucreze împreună pe proiecte mai mari", spune Claudiu Spânu, directorul Direcţiei judeţene pentru tineret şi sport Sibiu.
Deschis tinerilor de anul trecut, spaţiul de pe Nicolae Teclu găzduieşte, deja, activitatea a opt asociaţii pentru tineri. "Sperăm să vină cât mai mulţi. Noi le punem la dispoziţie, în mod gratuit, spaţiul cu dotările necesare", mai spune Claudiu Spânu.
În acte, spaţiul de pe Nicolae Teclu este al municipiului Sibiu. Consiliul Local Sibiu a aprobat, zilele trecute, ca cei 170 de mp să fie lăsaţi în administrarea DJTS şi în următorii cinci ani. Clădirea, însă, face obiectul unei cereri de retrocedare, cerere a cărei finalitate va fi decisă de instanţă.

Foto


 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus