Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Peste 150 de locuri de munca disponibile in judetul Sibiu

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă că la începutul lunii martie, la nivelul judeţului Sibiu sunt 151 de locuri de muncă vacante.

Dintre acestea 144 sunt disponibile în Sibiu, 6 în Mediaş şi unul în Agnita.

Din totalul locurilor de muncă, 27 se adresează persoanelor cu studii superioare - analist cumpărări, consultant sistem de calitate, director de program, farmacist, fiziokinetoterapeut, inginer automatist, inginer de sistem în informatică, inginer de sistem software, inginer electronist, transporturi telecomunicaţii şi logoped. Restul de 124 de posturi disponibile, se adresează persoanelor fără studii superioare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

TDL

Acum 12 ani

Ar fi fost mai util sa mentionati (in articol) si un numar de telefon unde se pot cere detalii. Asta ca sa nu mai faca oamenii un drum pana acolo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus