Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Flori pentru sibience de la deputata Raluca Turcan

 

Deputata Raluca Turcan, sprijinită de tinerii din PDL, a oferit flori astăzi şi felicitări doamnelor şi domnişoarelor din Sibiu cu ocazia zilei de 8 martie. “Am vrut să le ofer câte o floare în dar doamnelor şi domnişoarelor din Sibiu, ca simbol al preţuirii pe care le-o port. Le doresc multă sănătate, să fie împlinite pentru că atunci când o femeie se simte împlinită este mai frumoasă, mai înţeleaptă şi mai bună. Să aibă parte de o primăvară frumoasă alături de cei dragi”, a declarat Turcan. Acţiunea a avut loc în câteva cartiere din Sibiu, printre care Vasile Aron, Lazaret şi Terezian. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 208

Comentarii

25 comentarii

apocalipto

Acum 12 ani

bah ce tupeu au japita si sclavetii aia sa mai dai flori dupa ce ai saracit lumea , ai votat ca o boarfa toate scadrile de venituri si inchideri de spitale, ai umilit lumea cu toate ocaziile si acum vii ca o mimoza si o nevinovata . in locul doamnelor ii bagam florile pe gat . moooooori zdreanta.
Raspunde

Ii o mincinoasa

Acum 12 ani

Nu o dat la nimeni ci doar o dat un comunicat de presa viva la Moldova
Raspunde

Ugly

Acum 12 ani

Nici macar nu s-a gandit azi la Sibiu- este la Bucuresti.
Raspunde

X men

Acum 12 ani

O nesimțită și mincinoasă ordinară care crede că ne poate fraerii din nou.Sibieni vă rog nu vă mai lăsați înșelați de curvuștina asta de moldoveancă fără căpătâi!
Raspunde

Adrian

Acum 12 ani

cat ati primit pentru mega-stirea aceasta?
Raspunde

mela

Acum 12 ani

un gest frumos o apreciez pe raluca pentru tot ce a facut concret pentru sibiu si gesturile frumoase pe care le face pentru femei,batrani si copii
Raspunde

sibian

Acum 12 ani

Femeile sunt implinite atunci cand in viata lor apar copii. Problema este ca, atunci cand acestia se nasc, ca si dar al lui Dumnezeu, saracele femei nu au cu ce sa-i creasca. Problemele acestea trebuiesc ridicate si sustinute in statul nostru democrat, caci altfel, adio viitor al Romaniei.
Raspunde

Vasi

Acum 12 ani

Si noi,draga noastra cu la fel de multa consideratie o sa ti le punem la capatai....
Raspunde

@mela

Acum 12 ani

degeaba o pupi atata, tu si pdl-ul tau va disparea. Turcan nu are ce cauta la Sibiu, ea sa mearga la Botosani.
Raspunde

Eu!

Acum 12 ani

Cine a daruit flori pun pariu ca nu se considera \"sclavet\", a luat parte la actiune din propria initiativa, daca voi nu sunteti instare sa daruiti o floare de 8 martie mai bine ati colinda la usile pe care probabil le sustineti: Psd, PNL etc....
Raspunde

Nu vad

Acum 12 ani

Unde este Turcan,am orbit cu totii,eu as fi primit flori daca le impartea ea,dar sa nu ma intrebati ce faceam cu ele.
Raspunde

gigel

Acum 12 ani

Sunteti niste uraciosi, felicitari pentru initiativa Raluca.
Raspunde

O COROANA LA SEDIU PDL

Acum 12 ani

Asta merita-ti
Raspunde

Adela

Acum 12 ani

Ii multumesc doamnei Turcan pentru trandafir si felicitare! A fost o surpriza placuta care mi-a bucurat ziua! Din partea mea toate stima!
Raspunde

luluby

Acum 12 ani

indiferent cine a facut gestul e un gest frumos si normal pt ziua de 8 martie...nu vad de ce atata drama...toti facem intr-o forma sau alta acest gest fata de femei...
Raspunde

mela

Acum 12 ani

@Ii o mincinoasa (IP 109.166.137.173) tie draga cititor/cititoare iti confirm eu ca am primit trandafir din partea ralucai turcan si nu numai acum ci si anul trecut, intamplator pe strada in zona hotelului Libra si personal de la doamna Turcan,deci cum poti sa sustii asa ceva cand tu esti cel/cea care minte nu pot sa cred ipocrizia unora doar pentru a face rau altora
Raspunde

@mela

Acum 12 ani

Imediat incepe campania si poate iti da PDL-ul si o galeata in care sa-ti pui trandafirul !
Raspunde

Anca

Acum 12 ani

Stimata doamna Raluca, sunt femeie si apreciez un gest frumos. Mitocanilor care comenteaza contra acestui gest nici nu trebuie luati in seama, nimicnicia lor le este si asa o povara indestulatoare.
Raspunde

MARIA

Acum 12 ani

Un gest frumos ramane un gest frumos indiferent de parerile politice contrare. Va multumim pentru ceea ce sunteti si pentru felul in care reprezentati feminitatea in viata politica si sociala. Eu una va ascult cu mare interes de fiecare data cand sunteti la emisiuni TV si sunt mandra de felul in care ne reprezentati pe noi femeile.
Raspunde

Cristina

Acum 12 ani

Florile de 8 martie sunt un simbol. Cine nu il poate intelege are o problema cu el insusi in primul rand. Felicitari doamna deputat.
Raspunde

Claudiu

Acum 12 ani

De unde si pana unde atata inversunare pentru o floare?! Oare reprezentantii celorlalte partide nu au oferit flori femeilor de 8 Martie? Cu siguranta ca da si atunci de ce este problema asta? De ce atata vanzoleala negativa pentru un gest frumos?
Raspunde

all4all

Acum 12 ani

pentru toata lumea rea si invidioasa: da , s-au impartit flori- chiar eu am vazut ! toata stima si consideratia pt doamna Raluca pentru gestul ei!ce facem fratilor, uitam de valori, de bun simt si respect? railor!!!
Raspunde

una

Acum 12 ani

Dna Turcan, vd ca dumneavoastra nu ati inteles inca ca nu se face primavara cu o floare!
Raspunde

magda

Acum 12 ani

Felicitari d-na deputat! Este un obicei frumos, simbolic ce trebuie pastrat! Iar florile vrem sa fie din gradina proprie sau platite din buzunarul propriu! Iar daca nu sint bani -sint flori de cimp -ce nu sint ocrotite de lege. (Mi-aduc aminte de un baiat ce credea ca ma poate impresiona cu trandafiri oferiti de el, furati dintr-o gradina de pe strada pe care meargeam in fiecare zi la scoala. In aceiasi zi am vazut si trandafirii din gradina, cred ca a fost un gest de prost gust din partea lui )
Raspunde

@Anca=Maria

Acum 12 ani

La cata minte ai nu ma mir ca esti pupincurista portocalie.Cat despre ascultat,ciuleste bine urechea,ai grija sa nu pierzi ceva!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus