Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

UPDATE Pentru ce l-a platit Teatrul National "Radu Stanca" pe Mihai Razvan Ungureanu cu 2000 de lei

Actualul premier al României a făcut parte din programul oficial al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu – ediția de anul trecut. Mihai Răzvan Ungureanu a susținut alături de jurnalistul Emil Hurezeanu o conferință specială la Centrul Cultural Habitus.

”Domnul Mihai Răzvan Ungureanu a fost invitat în cadrul programului oficial al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu 2011”, spune Adrian Tibu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Național Radu Stanca. Mai exact, actualul premier al României a fost prezent la Sibiu în data de 4 iunie 2011. El a luat parte alături de Emil Hurezeanu la conferința specială ”Despre națiune și stat în Europa”, desfășurată la Centrul Cultural Habitus.

Conform ultimei declaraţii de avere prim-ministrul României, Mihai Răzvan Ungureanu, a primit anul trecut de la Teatrul Naţional „Radu Stanca” suma de 2000 de lei pentru drepturi de autor.

Aceasta nu este prima legătură dintre premier şi teatrul din Sibiu. La investirea în funcţie a ministrului economiei, Ungureanu a declarat că vine adesea la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

una

Acum 12 ani

Pai dk habitusul il cultiva pe ungureanu, dupa oprescu, chiar am ramas fara cuvinte, atunci sper ca sebastian marcovici sa isi mute teatrul de razboi acolo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus