Duminică,
28.05.2023
Partial Noros
Acum
11°C

Sighisoara si Medias, promovate la Targul International de Turism din Berlin

O delegaţie a companiei Dafora Turism a reprezentat oraşele Mediaş şi Sighişoara la Târgul Internaţional de Turism, desfăşurat la Berlin în perioada 7-11 martie.

S-au prezentat materiale de promovare a itinerariilor culturale ale bisericilor fortificate din Transilvania, trasee turistice din judeţul Sibiu şi Mureş, trasee de cicloturism şi structuri de cazare şi agrement.

“Piaţa de turism germană ocupa prima poziţie între ţările generatoare de turişti străini către România, atât din punct de vedere al volumului, cât şi ca tendinţă de creştere. În plus este o oportunitate de a crea parteneriate şi de a realiza contacte cu reprezentaţi ai celorlalte ţări participante”, a declarat Livia Calburean, director Dafora Turism.

Târgul Internaţional de Turism de la Berlin (ITB) este unul dintre cele mai importante evenimente de profil dedicat specialiştilor, reunind la cea de-a 46-a ediţie peste 11.000 de expozanţi din 187 de ţări.

Turismul românesc a fost promovat de 45 de expozanţi din Mediaş, Sighişoara, Sibiu, Constanţa, Cluj-Napoca, Bucovina, Piatra Neamţ, Moldova, Satu-Mare, Bucureşti şi Braşov.

Foto: dcnews.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

david

Acum 11 ani

Merita! Orase faine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus