Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Dan Puric - One Man Show pe scena sibiana

Dan Puric se întoarce pe scena sibiană, de data aceasta cu „Vis”-one man show, care din 2002 de când a avut premiera, se joacă la fiecare reprezentaţie cu sala plină.

Spectacolul se bazează pe sinteza unor diferite mijloace de expresie scenică, dans clasic şi modern, step, pantomimă, teatru gestual, inserţii de lumină şi sunete, alternând cu tăceri pline de tensiune emoţională care dau dimensiune personalităţii artistice a lui Dan Puric.

"În acest spectacol fără fir roşu conducător sunt visele mele adunate de-a lungul timpului. Cu unele am călătorit în lume. iar cu altele pur sşi simplu, m-am rugat. Vi le ofer pe toate dumneavoastra publicului spectator", spune Dan Puric despre „Vis”.

Construcţia spectacolului cunoaşte un crescendo "comic, liric şi dramatic, de la umorul subtil şi generos al unor povesti şi gaguri, la peripeţii" inspirate din lumea western-ului şi a thriller-ului, care culminează cu tensiunea incendiară a unui moment coregrafic şi nu numai coregrafic, desfăşurat pe piesa „Adagio", de Tomaso Albinoni.

Dan Puric este cunoscut pentru spectacolele sale de pantomimă ca "Pantomimia", "Toujours l’amour", "Costumele", "Made in Romania" sau "Hic sunt leones".

Spectacolul va avea loc miercuri, 21 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Preţul uni bilet este de 80 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 280

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus