Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Fostul director Romgaz, despre plecarea din postul de consilier al ministrului: "unele lucruri merg sau nu"

La trei săptămâni de la numirea sa în funcția de consilier al ministrului Economiei, fostul director al Romgaz, Dumitru Chisăliță, a decis să renunțe la această calitate. ”Din păcate, lucrurule pur și simplu nu au funcționat după cum mi-am propus. Eu am mers acolo calat să pun în aplicare o strategie de securitate energetică a țării, care consider că ar trebui să fie pilonul zero în domeniu la ora actuală. Conducerea Ministerului are, însă, alte priorități așa că eu m-am retras”, a declarat Dumitru Chisăliță pentru Turnul Sfatului.
Neînregimentat politic, Dumitru Chisăliță spune că decizia de a părăsi funcția de consilier al ministurlui Lucian Bode îi aparține în totalitate. ”Este o decizie persoanlă. Unele lucruri merg sau nu și eu prefer să las pe altcineva care poate face lucrurile mai bine pe direcția stabilită de Minsiter”.
Înainte de a fi numit consilier al ministrului, Dumitru Chisăliță a condus Romgaz din funcția de director general, timp de o lună. În ceea ce privește viitorul, Chisăliță spune că lucrurile nu sunt, încă, stabilite. ”Deocamdată discut această chestiune, a reîntoarcerii în cadrul Romgaz. O să vedem cum decurg lucrurie. Există și varianta să mă reîntorc la catedră”, adaugă Dumitru Chisăliță.
În ultimul an, Dumitru Chisăliță a fost directorul Direcției Comerciale din cadrul Romgaz și a condus Muzeul Gazelor Naturale din Mediaș.
În vârstă de 39 de ani, Dumitru Chisăliță s-a remarcat prin activitatea de cercetare în domeniul resurselor naturale.

Foto

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus