Joi,
01.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Fostul director Romgaz, despre plecarea din postul de consilier al ministrului: "unele lucruri merg sau nu"

La trei săptămâni de la numirea sa în funcția de consilier al ministrului Economiei, fostul director al Romgaz, Dumitru Chisăliță, a decis să renunțe la această calitate. ”Din păcate, lucrurule pur și simplu nu au funcționat după cum mi-am propus. Eu am mers acolo calat să pun în aplicare o strategie de securitate energetică a țării, care consider că ar trebui să fie pilonul zero în domeniu la ora actuală. Conducerea Ministerului are, însă, alte priorități așa că eu m-am retras”, a declarat Dumitru Chisăliță pentru Turnul Sfatului.
Neînregimentat politic, Dumitru Chisăliță spune că decizia de a părăsi funcția de consilier al ministurlui Lucian Bode îi aparține în totalitate. ”Este o decizie persoanlă. Unele lucruri merg sau nu și eu prefer să las pe altcineva care poate face lucrurile mai bine pe direcția stabilită de Minsiter”.
Înainte de a fi numit consilier al ministrului, Dumitru Chisăliță a condus Romgaz din funcția de director general, timp de o lună. În ceea ce privește viitorul, Chisăliță spune că lucrurile nu sunt, încă, stabilite. ”Deocamdată discut această chestiune, a reîntoarcerii în cadrul Romgaz. O să vedem cum decurg lucrurie. Există și varianta să mă reîntorc la catedră”, adaugă Dumitru Chisăliță.
În ultimul an, Dumitru Chisăliță a fost directorul Direcției Comerciale din cadrul Romgaz și a condus Muzeul Gazelor Naturale din Mediaș.
În vârstă de 39 de ani, Dumitru Chisăliță s-a remarcat prin activitatea de cercetare în domeniul resurselor naturale.

Foto

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus