Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Printre studentii ULBS se ascund spioni

Serviciul de Informaţii Externe organizează joia viitoare la Sibiu, în Aula Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, o prezentare a oportunităţilor de angajare oferite de instituţie.

Evenimentul are loc începând cu ora 16:00.

Sunt aşteptaţi studenţii din anii terminali, cu rezultate universitare foarte bune, cunoscători de limbi străine, rezistenţi la stres, la eforturi fizice şi intelectuale şi care îşi doresc o carieră deosebită.

„A face parte din Serviciul de Informaţii Externe implică  responsabilitate într-un mediu dinamic, atractiv şi incitant, profesionalism într-o activitate unică în slujba ţării.Reprezentanţii instituţiei vor răspunde întrebărilor participanţilor la prezentare şi vor fi oferite detalii privind posibilitatea dezvoltării unei cariere în Serviciul de Informaţii Externe”, arată gazdele prezentării, în anunţul dedicat studenţilor.

Persoanele interesate dar care nu pot participa au la dispoziţie site-ul oficial al instituţiei (www.sie.ro).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

monalisa

Acum 9 ani

un proiect foarte bun si o oportunitate deosebita pentru studenti ii invidiez pentru ca mi-as dori sa fiu si eu acolo
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus