Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Simulare de cartonas rosu

 

Selecționerii partidelor politice sibiene au scos la antrenament, pe terenul de miuță, echipele pentru campania electorală. Momentan, sunt la încălzire. Se fac flotări, genoflexiuni și nițel stretching. Nu de alta, dar să nu care cumva să apară accidentări. Cum Sibiul e un oraș în care iți trebuie calități cu duiumul ca să poți face o opoziție serioasă și sănătoasă, încălzirea asta o să mai dureze ceva. Cred că Sibiul e printre ultimele orașe din țară în care încă nu se știu candidații pentru fotoliul de primar. Toți au dat-o din colț în colț de la începutul anului. La PD-L e foarte clar. N-au pe cine să pună. După ce „Cibinul navigabil” s-a scufundat lamentabil cine își mai riscă bruma de imagine pe seama unei înfrângeri dureroase? Nimeni. Independenții, partidele mici cred că nici măcar nu mai iau în considerare o cursă în care poți lua maxim locul II. A rămas USL-ul. Partidul-alianță care se bate peste foale cu supremația politică pe care o deține, cu cât de mari, tari și pricepuți sunt ei. Vajnici politicieni care n-au mai știut cum să paseze candidatura între cele trei partide. Ați mai văzut vreo primărie, vreun scaun de președinte de Consiliu Județean să fie pasat atât de abitir, la care să se renunțe atât de repede? Până la urmă PC-ul a tras cartea necâștigătoare. Și-a trebuit să trimită pe teren echipa de Divizia C care trebuie să joace în finală cu Barcelona. Nu mă înțelegeți greșit, Dragoș Floarea îmi e prieten. E un om nemaipomenit, care a sacrificat enorm de mult și multe pentru a da viață unui proiect pentru copiii noștri. Îl prefer oricând unui Petre Inclezan, Constantin Trihenea sau Dan Condurat. Sau în locul multor altora care au încercat marea cu degetul. Dar un candidat nu se fabrică de pe o zi pe alta. Se pregătește din timp, i se pregătește o strategie iar USL are mulți politicieni hârșâiți în campanii electorale, care chiar și-ar putea da interesul pentru a face opoziție. În schimb, ei aleg să simuleze faultul în careu și nici măcar nu mai cerșesc penalty-ul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

toby

Acum 12 ani

Perfect de acord. Omul ar trebui macar sprijinit. Prima conditie sa castigi o lupta e chiar aceea de a lupta. Pe bune.
Raspunde

hazdenecaz

Acum 12 ani

cine le mai scoate osul din gat elefantilor cindristi sau costei, daca \"nimeni\" asta pe care l-au trimis sa piarda va scoate peste cota aliantei rusinii??? Asteptam cu interes
Raspunde

ovidiu

Acum 12 ani

Johannis a castigat prima data pe fondul unei dorinte generale de schimbare, sibienii vroiau un om nou care sa aduca un oras nou. De atunci lucrurile se misca destul de bine si se putea si mai bine. Domnule ziarist daca tot il apreciezi pe prietenul tau spunei ca poate sa creasca politic in ochii oamenilor din postura de consilier local, timp de 4 ani, si sa-si indrepte atentia spre adevaratele probleme ale orasului. Cu declaratii gen \"Candidatul USL vrea stadion de 50 de milioane euro în Sibiu\" nu-l bati pe Johannis, ci dimpotriva te cobori la nivelul dambovitenilor carora le place sa arunce asemenea petarde.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus