Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
7°C

Gancea, comemorat la Ziua Politiei

Pentru prima dată în istoria modernă a Poliției Române, Ziua Poliției Române va fi sărbătorită la Sibiu. Toată floarea Inspectoratului General al Poliției, alături de elevi și studenți ai școlilor de poliție și Academiei de poliție vin vineri la Sibiu pentru această sărbătoare. „A devenit deja o tradiţie, ca în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători. În acest an, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, respectiv municipiul Sibiu este gazda evenimentelor organizate cu acest prilej de către Inspectoratul General al Poliţiei Române”, transmit reprezentanții IPJ. Reprezentanții poliției vor depune coroane la monumentul Eroilor Revoluției din fața IPJ Sibiu iar la ora 12, Piața Mare devine pentru câteva ore spaţiul în care publicul larg va putea vizita expoziţiile de tehnică şi autospecialele din dotarea Poliţiei Române și va putea urmări exerciţiile demonstrative şi parada în cadrul căreia vor defila elevii şi studenţii şcolilor de poliţie şi Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti. Însă cel mai important moment al acestei zile, cel puțin pentru polițiștii sibieni și pentru locuitorii acestui oraș, va fi comemorarea agentului șef adjung de poliție Lucian Gancea. Polițistul a murit anul trecut și va fi comemorat într-un cadru festiv.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

7 comentarii

a

Acum 12 ani

pe cind ii comemoram pe toti infectii de la rutiera ?
Raspunde

offf

Acum 12 ani

Luci...prietene..
Raspunde

Gogu

Acum 12 ani

Dupa ce Sibiul a pierdut un politist bun, Politia Romana tot nu face mare lucru pe strazi. Ieri noapte mi-au taiat 3 masini (2 BMW si un Merzan) calea pe M. Viteazu cand eram pe trecere... am scapat la milimetru sa nu fiu calcat de ei. Si tot ei s-au oprit si au urlat la mine ca le sifonam masinile. Chiar nu vreau sa ajung sa-mi fie teama sa merg prin Sibiu ca poate mai dau de niste iresponsabili ca aia!
Raspunde

Gogu

Acum 12 ani

A... si eram sa uit: era 11 noaptea cand bulevardul M. Viteazu nu mai e asa intens circulat si baietii nostri faceau intreceri pe acolo... aveau pe putin 100 km/h
Raspunde

@Gogu

Acum 12 ani

La orele acelea militia doarme sau se uita la filme. Mie mi s-a furat benzina din masina si in urma sesizarii au venit militienii sa faca filtru in felul urmator: au parcat masina langa a mea, priveau la laptop filme porno si fumau, toate acestea cu lumina aprinsa in masina. Stai linistit Gogule ca n-au curaj sa-i opreasca pe cei care fac intrecere pe M. Vitezul.
Raspunde

Taratorule

Acum 12 ani

Avem politia locala, care are un sectoare si pe M. Viteazu. Faceti plangere la ei.
Raspunde

UNKNOWN

Acum 12 ani

probabil la ora 11 se schimba turele ;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus