Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Doi "apropiati" scot CSU din play-off

 

CSU Atlassib Sibiu mai are doar șanse teoretice de a prinde un loc în play-off-ul campionatului național de baschet după ce Energia Rovinari a învins aseară BC Timișoara într-un meci disputat la Târgu Jiu. Gorjenii au învins la diferență minimă, 90-89.

Fostul component al echipei CSU Sibiu, Brice Kabengele, adus în baschetul românesc de Mircea Vulc a fost unul dintre „groparii” Sibiului. Kabengele a reușit cel mai bun meci al său din actuala ediție de campionat. Brice a reușit să marcheze 24 de puncte, 4 din 7 la 2 puncte, 5 din 6 la trei puncte și 1 din 2 la linia de două puncte, adăugând patru recuperări și 2 intercepții.

Apoi, victoria Energiei Rovinari a depins într-o mare măsură de Fabiana Nițu. Arbitrul sibian a fluierat faultul clar comis de Dominique Archie când mai era doar o secundă din joc iar scorul era 89-89. Nikolic a pătruns printre doi jucători, Archie l-a faultat, Fabiana Nițu a fluierat faultul iar conducătorul de joc al Energiei a marcat prima liberă și a ratat-o intenționat pe cea de-a doua pentru a evita o repunere de la centru și o reușită norocoasă. În acest moment, CSU Sibiu și Energia Rovinari sunt la egalitate de puncte, 38, însă gorjenii au o partidă în minus.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

ctc

Acum 12 ani

brilu scorul a fost 90-89 nu 90-81
Raspunde

Brylu

Acum 12 ani

scuze. greseala. mai jos am scris ca a fost 89-89 si ca apoi s-a marcat o libera.
Raspunde

Nicu.S

Acum 12 ani

Brylu scuze dar titlul este total eronat Nici unul dintre cei enumerati de tine nu au scos sibiul din play off. Sibiul sa scos singura din play off. Adica conducerea si-a tot sapat groapa singura de ceva vreme , iar acum sa surupat cu totul si a picat in ea. Nici dracu nu ne mai scoate de acolo...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus