Miercuri,
25.05.2022
Acum
0°C

Alex Pelici: "Avem incredere ca ne putem intoarce bucurosi de la Galati"

Voința joacă, vineri, 30 martie, o nouă partidă în campionatul intern de fotbal.

Pentru sibieni urmează întâlnirea, din deplasare, cu Oțelul Galați, campioana en-titre a României. În turul Ligii I, oțelarii s-au impus foarte greu pe „Municipalul” sibian, scor 1-0, la capătul unui joc dominat de elevii lui Alexandru Pelici. Gabriel Paraschiv marca singurul gol al meciului, cu un șut pe centrul porții, fără speranțe pentru Bogdan Miron. Voința-Oțelul 0-1 consemna și prima înfrângere a sibienilor pe propriul teren.

După victoria din etapa trecută cu Sportul Studențesc, sibienii merg încrezători la Galați, cu scopul binecunoscut de a câștiga punct sau puncte. „Mergem încrezători la Oțelul Galați. Venim după o victorie binevenită pentru noi și foarte importantă, în compania Sportului. Mergem acolo să încercăm să scoatem un rezultat bun, să aducem punct sau puncte, pentru că, așa cum se vede, campionatul este foarte strâns și toate echipele punctează. E foarte important să scoatem maximum din fiecare joc pe care îl jucăm. Încercăm să ne facem jocul nostru obișnuit și să închidem bine culoarele spre poarta noastră și să atacăm atunci când avem ocazia. Întâlnim o echipă bună, cu un pressing foarte agresiv, campioana României. O echipă foarte bună, chiar dacă în momentul de față nu este, poate, acolo unde își doresc. În mod sigur, vor dori toate punctele puse în joc. Ne așteaptă un meci foarte greu, dar avem încredere că ne putem întoarce bucuroși de la Galați. Ne creăm multe ocazii, din păcate ratăm monumental, dacă se poate spune așa, și ajungem să tremurăm pe final, așa cum s-a întâmplat și cu Sportul. La ocaziile pe care le-am avut, dacă am fi dat golurile doi și trei, nu am mai fi avut problemele acelea pe final”, a declarat, astăzi, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului, tehnicianul Alexandru Pelici.

„Gore”, Dîlbea, Beza și Zăgrean absentează

Echipa sibiană nu va putea conta pe serviciile căpitanului Nicolae Grigore și cele ale mijlocașului Răzvan Dîlbea, ambii accidentați. De asemenea, Eugen Beza este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Andrei Zăgrean, care a primit cartonașul roșu în meciul cu Sportul Studențesc, este nevoit să lipsească. „Din păcate, avem câțiva absenți: Nicolae Grigore, Răzvan Dîlbea, accidentați, iar Beza și Zăgrean suspendați. Sperăm ca cei care vor intra în teren să reușească să suplinească lipsa celorlalți, așa cum au făcut-o și la jocul de la Pandurii”, a mai spus Alex Pelici.

„Sperăm să facem și noi câteva surprize”

Această ediție a campionatului a oferit foarte multe surprize, atât în subsolul clasamentului, cât și în partea de sus a acestuia. Astfel că nici lupta pentru titlu și nici cea pentru evitarea retrogradării nu sunt tranșate.

Mijlocașul Daniel Tătar a mărturistit că își dorește ca și Voința să producă surprize, așa cum au făcut-o și celelalte formații. „Cei care intră trebuie să își facă datoria, că de aceea suntem mai mulți în lot. Nu cred că absențele sunt o problemă, deși cei care absentează sunt puțin mai vechi la echipă și ne cunoaștem între noi mai bine, dar și cei care au venit trebuie să ajute și să se ajute pe ei înșiși. Au o șansă și trebuie să demonstreze, ca să rămână în echipă. Trebuie să ne concentrăm mai mult în fața porții, pentru că ne creăm multe ocazii. Sperăm să intre mingea și să fim noi mai concentrați în fața porții, să facem și noi surprize, că este un retur al surprizelor. Sperăm să facem și noi câteva surprize în aceste trei meciuri care urmează, dintre care este cel mai important cel de la Galați. Noi mergem să jucăm, să ne facem treaba și să respectăm indicațiile pe care le primim, iar mai departe vedem. Nu cred că mai există trac, pentru că am simțit cum este în Liga I, suntem de aproape un an de zile. Încercăm să ne facem treaba, ca să nu conteze cu cine jucăm, indiferent dacă e echipă mare sau mică, pentru că nu se ma ține cont de acest lucru pe teren”, a spus Daniel Tătar.

Partida de la Galați, din etapa a 24-a, va începe la ora 20.30 și va fi transmisă de canalul Digi Sport 1.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

clay

Acum 10 ani

bafta baieti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus