Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
9°C

Oportunitate noua pentru softisti

28 Martie 2012 12:46

 

Computer Generated Solutions (CGS), una dintre cele mai importante companii de software din lume, a inaugurat un nou centru al Diviziei de Dezvoltare Software, la Sibiu. Proiectele ce vor fi livrate din sediul de la Sibiu vor începe din luna aprilie, cu o durată de minim 8 ani.

În acest moment, Divizia CGS de la Sibiu caută urgent 25 de dezvoltatori de Java Software Development. Cifra angajărilor va ajunge la circa 200 în următoarele 12 luni. „CGS oferă un mediu profesional, competitiv, adresat atât dezvoltatorilor experimentați cât și studenților la început de carieră. Am ales Sibiul pentru forța de muncă foarte bine pregătită și, în special, pentru vorbitorii de germană din acestă zonă”, spune Paul Magel, senior vicepreședinte al CGS. „La interviurile pe care le-am susținut până acum pentru angajări am avut foarte mulți studenți ai Universității Lucian Blaga. Relația cu mediul de învățământ trebuie să fie una foarte puternică. Implicarea mediului privat în sistemul de învățământ a devenit obligatorie”, susține Mircea Hotăran, director executiv CGS Europe.

Sediul CGS a fost deschis în Zona Industrială Est. A pornit de la un spațiu de 1400 de metri pătrați ce inițial găzduia doar activitatea de call-center și va ajunge în curând la 4-5000 de metri pătrați. Divizia din București are deja 50 de angajați și livrează proiecte pentru giganți ca Microsoft, IBM sau Oracle. Investiția anuală în personal pentru divizia de la Sibiu este estimată la circa 3-4 milioane de euro.

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus