Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Peste 280 de posturi vacante pentru sibieni

Sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, au o şansă în plus de a se angaja la sfârşitul lunii martie, după ce Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu a anunţat ca la nivelul judeţului sunt 287 de locuri de muncă vacante.

Cele mai multe posturi disponibile sunt în Sibiu (178) şi în Mediaş (63), iar restul în Cisnădie, Agnita şi Dumbrăveni.

Din totalul locurilor de munca, 29 se adresează persoanelor cu studii superioare - asistent social, consilier juridic, consilier/expert/inspector/referent/economist în economie generală, inginer textile pielărie, inginer construcţii civile industriale şi agricole, inginer de sistem în informatică, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer producţie, logistician gestiune flux, proiectant inginer mecanic, şef proiect şi şef departament.

Restul de 258 de posturi se adresează persoanelor fără studii superioare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus