Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Horoba: "E greu sa dai doua goluri in retur"

Ioan Horoba, președintele Gazului Metan, a spus, după meciul pierdut de formația sa, în turul semifinalei de Cupa României în fața lui Dinamo București, scor 1-0, că medieșenii au jucat cu frică, chiar dacă s-au aflat în superioritate numerică mai bine de o repriză.

Horoba, care spune despre Buchta că a a avut o contribuție la golul marcat pe final de Laurențiu Rus, consideră că Pleșca era o variantă mai bună pentru postul de portar în meciul cu Dinamo. „I s-a dat şansă lui Buchta şi a contribuit şi el la acel gol. Am fost fricoşi la acest meci. Amândoi portarii sunt de clasă, şi Buchta, şi Pleşca. El a avut ghinion că s-a accidentat şi lipsa jocurilor s-a văzut. Noi nu îi sugerăm antrenorului ce să facă, cu cine să joace, pentru că e răspunderea lui. Eu sunt de părere că Pleşca era o variantă mai bună. Meciul acesta e la fel de important ca unul care te duce la salvarea de la retrogradare. Păcat, n-o s-o mai prindem aşa pe Dinamo. E greu să dai două goluri în retur. Ne convenea 0-0, cred că şi Dinamo se mulţumea. Şanse de calificare sunt. Dacă Dinamo joacă la fel ca astăzi, n-o să fie o problemă calificarea", a declarat Ioan Horoba la DigiSport, citat de prosport.ro.

Returul semifinalei se va juca la Mediaș, în 11 aprilie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Io

Acum 12 ani

A fost blat de blat.... Sa joci in 10 oameni si sa nu poti tu sa marchezi.... Si in ultimele minute sa dea aia un gol de cascadorii rasului. V-ati invatat sa stati capra in fata dinamovistilor... Toate cele bune!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus