Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Zapada de peste 2 metri la Balea

Iarna s-a întors în Sibiu, unde luni dimineaţa temperatura a fost de doar zero grade, conform meteorologilor de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu.

În staţiunea Păltiniş, aflată la 1.440 de metri altitudine în Munţii Cindrel, stratul de zăpadă măsura luni 12 centimetri, în timp ce la 2.040 de metri altitudine în Masivul Făgăraş zăpada are grosimea de 2,3 metri.

Cei mai afectaţi de scăderea temperaturii sunt vânzătorii din pieţele sibiene, dar şi comercianţii veniţi din mai multe judeţe cu produse specifice de Paşte la târgul special amenajat în Piaţa Mare din centrul istoric al municipiului Sibiu. În schimb, proprietarii cabanelor şi hotelurilor de la munte se bucură că încă mai sunt condiţii bune pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus