Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
10°C

"Kebab Connection" ruleaza la Centrul Cultural German Sibiu

10 Aprilie 2012 12:52

„Kebab Connection” este următorul film pe care sibienii îl pot vedea la Centrul Cultural German Sibiu, în cadrul seriei de filme cu prelegeri.

Ibo, un tânăr originar din Turcia, ştia din copilărie ce o să devină când va fi mare. Avea să fie producătorul primului film kung-fu german. După ce reclama realizată pentru restaurantul fast-food cu specific turcesc al unchiului său a devenit un succes, Ibo începe să creadă că o să aibă cu adevărat o carieră ca producător. Însă soarta are alte planuri pentru Ibo. Titzi, prietena lui, rămâne însărcinată, iar tânărul protagonist nu se poate împăca cu ideea de a deveni tată. Ca şi cum toate acestea nu ar fost de ajuns, prietena îl dă afară din casă, iar tatăl îl dezmoşteneşte. Astfel, Ibo ajunge să se confrunte cu una dintre cele mai mari decizii ale vieţii sale.

Seria de filme cu prelegeri iniţiată de Centrul Cultural German Sibiu, Academia Evanghelică Transilvania şi Lectoratul DAAD al Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu îşi propune o introducere în comedia germană, luând în considerare şi aspectul cultural prezent în fiecare film.

Filmul va putea fi vizionat vineri, 27 aprilie, de la ora 18:00, la Centrul Cultural German Sibiu. „Kebab Connection” nu este recomandat minorilor sub 12 ani. Intrarea este liberă.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus