Miercuri,
19.05.2021
Innorat
Acum
10°C

Ariton, furat de vecinul lui. Hotul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Tânărul care a furat un  un laptop și un televizor din cabinetul senatoriul al lui Ion Ariton va fi cercetat în stare de arest, a decis  Judecătoria Sibiu, care a dispus emiterea unui mandat de arestare pe 29 de zile pe numele lui Daniel Ioan Vanea. În vârstă de 23 de ani, acesta locuiește chiar deasupra biroului senatorial, situat într-o curte de pe strada Nicolae Bălcescu, iar furtul s-a petrecut în noaptea de 23 spre 24 februarie. El a fost reținut de polițiștii sibieni ieri, iar procurorul de caz l-a prezentat azi în fața instanței cu propunerea de arestare pe 29 de zile. Tânărul a făcut recurs la această decizie.
Daniel Vanea a mai fost condamnat, în octombrie 2011, de judecătoria Brezoi pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere la opt luni de închisoare cu suspendare.
Potrivit unui comunicat al Poliției Sibiu, atât laptopul, cât și LCD-ul dispărute din cabinetul senatorial au fost recuperate și restituite ”părții vătămate”.

Reprezentanții familiei lui Daniel Vanea nu au dorit să facă declarații publice pe acest subiect. Mama lui este internată, fiind programată pentru o operație pe inimă, susțin apropiați ai familiei. Cea care l-a angajat pe Daniel Vanea ca ospătar, acum doi ani, are cuvinte de laudă pentru cel arestat. ”Nu am avut niciun fel de problemă cu el. Este un băiat excelent, din punctul meu de vedere. Nu i-am încheiat contractul de muncă în urma acestor vești. Chiar nu înțeleg ce probleme ar fi putut avea astfel încât să recurgă la un astfel de gest”, a declarat proprietarul restaurantului unde lucrează Daniel Vanea.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

sibian

Acum 9 ani

bravo militiei!!! dar furturile de la inceputul lunii ianuarie , str zaharia boiu, rennes, lomonosov, cand le rezolva MILITIA ????????
Raspunde

Vocea poporului

Acum 9 ani

Degeaba le multumesti pentru o arestare facuta din cauza unui fost Ministru al Economiei. Baiatul acela nu merita sa fie arestat! Sunt fapte mult mai grave care nu sunt solutionate!!
Raspunde

hopa

Acum 9 ani

pe ariton cand il salta pt cazul ,,petrom,,?este vorba de miliarde ,,gaura statului,,.
Raspunde

Vocea poporului

Acum 9 ani

Pai da normal. Îl țin in arest de pasti pe un tânăr care a furat un amarat de laptop. Si domnul ariton si-a recuperat si prejudiciul. Măcar acum in săptămâna mare ar putea sa facă si dansul un gest nobil si sa îl inerte pe acel tânăr..
Raspunde

@4,

Acum 9 ani

doar pentru anumite infractiuni urmarirea penala se declanseaza la plangerea partii vatamate (ex: vatamare corporala) si, implicit, aceasta inceteaza daca partile \"cad\" la intelegere. Furtul in nici un caz nu face parte din categoria celor de mai sus. Daca voia o saptamana a patimilor in familie, trebuia sa nu fure. Nu era mai simplu? Degeaba il iarta Ariton, legea nu o face. Pe buna dreptate.
Raspunde

Vocea poporului

Acum 9 ani

Da ai si tu dreptate dar sunt cazuri mult mai grave nesolutionate..
Raspunde

@Vocea poporului

Acum 9 ani

bine-bine, acu dute in pijda mati.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus