Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Seful Carrefour Romania dupa ce a vizitat Sibiul: Intra in top trei

Francois Melchior de Polignac, country manager al Carrefour în România, şi-a făcut un top al oraşelor din ţară după ce a vizitat magazinele pe care concernul francez le+a deschis în România. "Am călătorit mult şi am ajuns la concluzia că aveţi o ţară frumoasă. Aveţi şi mare, aveţi şi munte, aveţi şi oraşe frumoase", a declarat Francois Melchior de Polignac, citat de zf.ro. În ceea ce priveşte locurile sale favorite din România el spune că în top trei intră Braşovul, Clujul şi Sibiu. "Mai am însă de ajuns la Sighetul Marmaţiei unde am auzit că există un muzeu şi un cimitir ce nu trebuie ratate. De asemenea, oraşul merită şi el vizitat", a mai spus francezul.

Foto: Forbes

Vizualizari: 173

Comentarii

6 comentarii

rosu

Acum 9 ani

unde-s regatenii si moldovenii care spurca numele Sibiului prin forumuri?
Raspunde

sibianca2

Acum 9 ani

nu stiu unde sunt dar am eu ceva de comentat. orasele care ii plac francezului sunt saxone si maghiare, NU romanesti. asa ca pardon romania (cea originala, valahia) , aveti localitati ca naiba. nu e de mirare, pana in sec 19 nu au avut orase, doar targuri.
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

dar pana in secolul XIX nu am avut nici forma de scriere romaneasca. se scria kirilic.
Raspunde

Levente Molnar

Acum 9 ani

Pentru tiriplicii astia trei de mai sus: se scria in romana folosindu-se alfabetul chirilic. Se scria extrem de putin in romana, caci romanii erau ca ardelenii de acum : puturosi cu spume. De ce se folosea un alfabet slav ? E simplu: o buna parte din stramosii romanilor au fost pur si simplu slavi. Abandonarea alfabetului chirilic de romanii moldoveni si de cei munteni (valahi) a fost ajutorul politic dat romanilor transilvaneni, cei care au sustinut cel mai aprig latinitatea poporului roman.
Raspunde

haa!!

Acum 9 ani

de ce toti moldovenii si oltenii vin in ardeal sa faca cica scoala si nu mai pleaca neam veac ,mai bine stau in chirie ani de zile dar inapoi nu se mai duc pentru ca la ei este numai satacie lucie
Raspunde

ha ha

Acum 9 ani

hai mai nu mai fitzi rai cu sudistii....ce ar mai fu.....,,branzarii,, si ciobanii din ardeal daca nu ar fii oltencele si moldovencele?lasa sa vina ca sunt femei top....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus