Duminică,
21.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Promotie BRD la creditele de nevoi personale in lei, cu DAE "all inclusive" de 12,15%

BRD desfăşoară în perioada 9 aprilie - 30 iunie 2012 o promoţie la creditele de nevoi personale în lei, în cadrul căreia clienţii vor beneficia de una dintre cele mai atractive dobânzi ale momentului şi nu vor plăti comisioanele de analiză a dosarului de credit şi de rambursare anticipată.

Dobânda Anuală Efectivă „all inclusive” (costul total al creditului, care încorporează dobânda nominală şi toate celelalte costuri legate de finanţare) propusă de BRD în cadrul promoţiei sale de primăvară este de 12,15%*.

„Şi în această primăvară venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu o surpriză plăcută. Dorim să le rămânem aproape, să fim prima opţiune a celor care vor un credit şi, în acest context, continuăm să comunicăm transparent, cu ajutorul Dobânzii Anuale Efective în prim plan, ajutându-i astfel pe clienţii noştri să se orienteze uşor şi să aibă confortul unei decizii corecte”, spune Gheorghe Marinel, Directorul General adjunct al BRD, coordonatorul activităţilor comerciale, de marketing şi al reţelei BRD.

Clientul are posibilitatea alegerii formulei de creditare pe care o doreşte. Opţiunile pornesc de la perioada de creditare (maximum cinci ani), cuantumul (până la maximum 65.000 de lei) sau modalitatea de rambursare (în rate constante sau descrescătoare). Clientul poate solicita o perioadă de graţie la capital de până la 6 luni. La acordarea creditului sunt luate în calcul orice fel de venituri - de la salarii, pensii, venituri din activităţi independente, până la dividende, venituri din chirii sau rente viagere; nu se solicită garanţi şi nici o altă garanţie suplimentară.

BRD îşi aşteaptă clienţii în toate cele peste 940 de unităţi din reţeaua băncii şi pe www.brd.ro, consilierea şi pre-acceptarea fiind posibile inclusiv la TelVerde 0800 803 803.

* De exemplu, pentru un credit de 25.000 lei pe 5 ani, clientul plateste o rată lunară de numai 603 lei (această valoare include comisionul de administrare lunară de 0,4% şi asigurarea de viaţă de 0,102%, aplicate la soldul creditului). Dobânda nominală este fixă, 5,5% pe an. Valoarea totală datorată la sfârşitul perioadei de creditare: 32.651 lei.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are 157.000 de angajaţi în 85 de ţări şi 33 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei linii principale de activitate:

- Retail banking în Franţa

- Retail banking internaţional

- Corporate & Investment Banking

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

buluc

Acum 12 ani

misto
Raspunde

io

Acum 12 ani

mare cioaca, la BCR dobanda este15.9 si rata la 25.000 pe 60 luni este de 606 lei, oare unde e diferenta de dobanda de 10 pucte????????
Raspunde

gresit

Acum 12 ani

Valoarea totală datorată la sfârşitul perioadei de creditare: 36180 lei
Raspunde

Georg

Acum 12 ani

Whayy ce dobanzi...WUCHERER...
Raspunde

SILVIU1976

Acum 11 ani

O banca neserioasa cu angajati incompetenti . Este clar o oferta mincinoasa .
Raspunde

gheo

Acum 11 ani

mda, deschideti totusi ochi, nu va lasati amagiti de brd, asa cum au facut \"sarlatania\" cu creditul \"zero special fara alte costuri\", comision lunar de administrare \"zero\", comisioane de emitere card au postat \"gratuit\" dar, semnezi contractul si, te trezesti cu \"un comision de emitere card de 45 lei si un comision lunar de administare de 4 lei\", aveti grija ce si cui dati banii, treceti pe partea cealalta si poate gasiti o banca mai serioasa, nu or fi toate \"usa de biserica\" dar, sigur gasiti la alte banci mai multe seriozitate, sunt totusi banii vostri, nu-i aruncati in buzunarele \"sarlatanilor\".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus