Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Trei terenuri intre 272 si 343 de mp, scoase de Primarie la licitatie

În prima parte a lunii mai, Primăria Sibiu va organiza o licitație pentru vânzarea a trei terenuri de construcție situate în cartierul Ștrand II. Cele trei loturi, cu suprafețe de 272, 343, respectiv 308 mp, sunt situate pe străzile Cornel Irimie și prof. Aurel Popa.
”Caietele de sarcini şi instrucţiunile privind modul de desfăşurare a procedurii de vânzare se vor găsi, contra cost, la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, începând cu data de 24 aprilie. Contravaloarea caietului de sarcini este de 500 lei”,  anunță administrația locală.
Ofertele pot fi depuse în perioada 2 – 8 mai, iar licitația este programată pentru ziua de 9 mai 2012, de la ora 11, la sediu Primăriei. ”În cazul  în care la această şedinţă de licitaţie, nu va fi desemnat nici un câştigător, procedura se va repeta în data de 16 mai 2012”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

junger

Acum 11 ani

si pretul de strigare?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus