Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Avocatul Poporului revine la Sibiu

Instituţia Avocatul Poporului va organiza o audienţă pentru cetăţenii judeţului, joi, 19 aprilie, începând cu ora 10:00, la sediul prefecturii Sibiu. Participă experţi din cadrul Biroului teritorial Alba Iulia (la care sunt arondate judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu). Nu se fac înscrieri prealabile, cetăţenii fiind invitaţi la discuţii cu experţii, în ordinea sosirii la sediul de pe strada Andrei Şaguna 10.

Reamintim că Avocatul Poporului este o instituţie creată în baza Legii 35/1997 şi, în prezent, este condusă de prof. univ. dr. Gheorghe Iancu, cu rang de ministru. Conform structurii organizatorice, există patru domenii de activitate, fiecare domeniu fiind coordonat de un adjunct al avocatului poporului, cu rang de secretar de stat. Aceste domenii sunt: 1. drepturile omului şi egalitatea de şanse între bărbaţi şi femei, culte religioase şi minorităţi naţionale; 2. drepturile copilului, ale familiei, tinerilor, pensionarilor, persoanelor cu handicap; 3. armată, justiţie, poliţie, penitenciare; 4. proprietate, muncă, protecţie socială, impozite şi taxe.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

SIBIAN

Acum 11 ani

UN LUCRU BUN PT. SIBIU
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus