Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
3°C

Cum poate avea Aeroportul Sibiu mai multe zboruri decat cel din Cluj-Napoca

Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca se va închide, în perioada 7-13 mai, pentru realizarea unor lucrări de reparaţii la pista de aterizare-decolare, iar în acest interval o parte a curselor aeriene vor fi operate de la Sibiu şi Târgu Mureş, altele fiind anulate.

Potrivit unui comunicat de presă postat, marţi, pe site-ul Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca, având în vedere lucrările de reparaţii care vor fi executate la pista de decolare-aterizare, traficul aerian pe aeroportul clujean va fi suspendat în perioada 7 mai, ora 8.00 - 13 mai, ora 18.00.

"Începând cu 13 mai, ora 18.00, traficul va fi reluat conform orarului obişnuit. Pasagerii sunt rugaţi să ia legătura cu companiile aeriene pentru a se informa cu privire la orarul zborurilor şi la aeroporturile de plecare/sosire pentru această perioadă. Operatorii aerieni îşi rezervă dreptul de a anula sau de a aduce alte modificări în programul curselor aeriene", se arată în documentul citat.

Directorul Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca, David Ciceo, a declarat, marţi, în perioada în care aeroportul va fi închis, o parte a curselor aeriene vor fi mutate pe aeroporturile din Sibiu şi Târgu Mureş, iar altele vor fi anulate.

"În cadrul lucrărilor de reparaţii vor fi schimbate circa 120 de dale de beton ale pistei, costul lucrărilor ridicându-se la 1,6 milioane de lei", a spus Ciceo

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Gufanul

Acum 10 ani

Alo...tovarasi...alo..tovarasi!! Cam acesteqa erau ultimele cuvinte ale ,,impuscatului\'\' si le adresez stapanilor Aeroportului Sibiu !! Cand terminati treaba ca ...vin alegerile sau bagati iarasi slagarul cu ,,Centura\'\'... reconditionari drumuri.. cate un giratoriu inutil...etc!!
Raspunde

Dan

Acum 10 ani

Domnule Comandant Tinu.Strategia Dvs care saew bazeaza pe Tarom este complet gresita.Aceasta firma este neserioasa.De ce,va spun eu: AZI 18.04.2012 cursa Tarom cu plecare la ora 6,00 chema pasagerii sa se prezinte cu 2 ore inainte de plecare la aeroport,in timp ce formalitatile de imbarcare incep la ora 05,15 din cauza intirzierii lucratorilor acestei firme.Pentru ca indolenta sa fie completa avionul decoleaza abia la ora 6,15 in loc de ora programata ( 6,00) cfeind probleme pasagerilor care aveau de schimbat avionul in Bucuresti.Indolenti si neseriosi !!!
Raspunde

Alex

Acum 10 ani

trebuie introduse rapid curse cu orasele din tarile unde suntumulti romani stabiliti. precum Spania, Italia,Franta,Norvegia,Grecia,Anglia si chiar Canada si SUA. Pe langa romanii care mereu se misca, vin strainii investitori, turisii din aceste tari si sibienii dornici de concedii mediteraneene.
Raspunde

Alex

Acum 10 ani

INCREDIBIL DAR ADEVARAT. CONSTRUCTIA TERMINALULUI SI PISTA NOUA , A DURAT MAI PUTIN DECAT INTRADUCERA CURSELOR EUROPENE LA SIBIU
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Doamne fereste sa fie mai multe curse la Sibiu. Pai daca acum la 5-6 avioane/zi angajatii abia se misca iar avioanele decoleaza cu intarziere, ce vor face la 20 curse /zi - se blocheaza aeroportul oameni buni!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus