Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
25°C

Modernizari la Spitalul de Psihiatrie "Dr.Gh.Preda“ din banii clubului Rotary Het Westland din Olanda

60.000 euro au fost donaţi în ultimii trei ani Spitalului de Psihiatrie „Dr.Gh.Preda“ din Sibiu de către clubul Rotary Het Westland din Olanda. Banii au fost învestiţi în modernizarea Secţii de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie Copii, iar lucrarea cea mai costisitoare, care a necesitat o investiţie de aproximativ 15.000 de euro, a constat în pavarea cu linoleum special, sanitar a secţiei.

”Această întâlnire româno-olandeză marchează un eveniment important pentru noi, trei ani de lucrări benefice pentru spital şi pentru pacienţii noştri, la finalul cărora se vede că acest loc începe să arate a spital. Mulţumim clubului Rotary şi Rotary Het Westland din Olanda, pentru că au investit această sumă importantă în Secţia de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie Copii a spitalului nostru”, a declarat Radu Moldovan, managerul Spitalului de Psihiatrie „Dr.Gh.Preda“.

La eveniment au participat reprezentanţi ai clubului Rotary din Sibiu şi cinci reprezentanţi ai clubului Rotary Het Westland din Olanda.

“Ne aflăm la sfârşitul celei de-a treia etape de modernizări şi după trei ani de lucrări ne bucurăm să vedem schimările care au fost făcute şi de asemenea, sunt sigur că şi colegii mei, care au venit special din Olanda, sunt încântaţi să vadă cum au fost investiţi aceşti bani”, a spus Adrian Coman, preşedintele Rotary Club Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

DR GHE PREDA

Acum 12 ani

OLANDEZI REPARA FAC TOTUL NOU SPITALULUI DAR OARE CE FACE MANAGERUL dr RADU moldovan tot o mai bate in cap
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus