Sâmbătă,
15.06.2024
Innorat
Acum
14°C

Rotary Club Sibiu sărbătorește online 25 de ani de activitate, cu ziua porților deschise

Rotary Club Sibiu sărbătorește online 25 de ani de activitate, cu ziua porților deschise

Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la chartarea clubului Rotary Sibiu, membrii săi îi invită pe curioși la „Ziua porților deschise”, online. 

Evenimentul va avea loc joi, 14 mai, pe platforma Zoom, începând cu ora 19. Toți cei interesați vor putea să intre în culisele clubului, folosind link-ul de participare de AICI.

„Este un eveniment la care, pe lângă prietenii rotarieni din țară și străinătate, sunt așteptați toți cei interesați de activitatea rotariană a clubului, în cei 25 de ani de activitate. Ne dorim să împărtășim cu cei prezenți ce înseamnă Rotary Club Sibiu pentru comunitatea sibiană și de asemenea vă vom prezenta o parte din proiectele desfășurate în cei 25 de ani de activitate”, transmit reprezentanții clubului sibian.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus