Marţi,
23.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

Primaria Medias amenajeaza locuri speciale pentri picnicuri si gratare

La data de 1 mai, moment în care se va organiza Maiulul, medieşenilor le vor fi puse la dispoziţie primele locuri special amenajate pentru picnic, conform Legii care gestionează acestă activitate (Legea Picnicului), şi anume, 2 locuri special amenajate la Barajul de la Ighişu Nou şi un loc pentru picnic în zona Binder Bubi.

Primăria municipiului Mediaş prin operatorul de salubritate S.C Eco-Sal S.A va amenaja în cele trei locuri de picnic, puncte de colectare selectivă a deşeurilor de ambalaje si va pune la dispoziţia medieşenilor toalete ecologice şi containere pentru colectarea deşeurilori menajere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 367

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Jollie

Acum 12 ani

initiativa e extrem de buna, bine ar fi ca locuitorii Mediasului sa respecte aceste amenajari si lucrurile sa decurga pe un fagas normal, poate in felul asta aratam ca suntem cetateni ai UE , nu numai pe hartie
Raspunde

Ionel

Acum 12 ani

Foarte bine, am vazut ca amenzile sunt uriase, deci ar trebui respectate aceste locuri. Nimeni nu mai poate spune ca nu a avut unde sa faca gratar legal
Raspunde

Olga

Acum 12 ani

In sfarsit se face ceva si in acest sens. Imi place directia in care primaria Medias se indreapta, si imi place faptul ca se conformeaza cu ceea ce impune legea. Mai depinde de medieseni daca isi respecta obligatiile.
Raspunde

sam

Acum 12 ani

suta la suta numai xagetarienii vor comenta.Huuuuuuuuuu,nenorocitilor!
Raspunde

citizen

Acum 12 ani

Votul meu pentru neamtu este nu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus