Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Carabulea va fi incarcerat la Aiud. Deocamdata e coleg de celula cu un sofer "penal"

Magnatul sibian va fi încarcerat la Aiud, au decis reprezentanții Curții de Apel Constanța, instanța de fond în Dosarul Apostu. Ilie Carabulea va fi transportat în penitenciarul aflat la 100 de km de Sibiu în cursul săptămânii viitoare, cel mai probabil. ”Va fi transferat la Aiud cu primul transport de persoane care va pleca de la Sibiu în acea direcție”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al IPJ.
În momentul de față, Ilie Carabulea se află într-una din celulele aflate la subsolului sediului IPJ Sibiu. Are și un coleg de celulă, potrivit surselor oficiale, în persoana unui bărbat condamnat pentru infracțiuni la regimul circulației.

Soții Cârstea sunt liberi

Dumitru și Mihaela  Cârstea nu au primit închisoare cu executare, așa cum s-a vehiculat inițial. Potrivit minutei sentinței dată de Înalta curte de casație și justiție București, cei doi tineri soți au fost condamnați la un an și două luni de închisoare cu suspendare, fiind menținută decizia Curții de Apel Constanța.

Citește și Prima noapte după gratii pentru Ilie Carabulea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

cata

Acum 11 ani

Cum adica cu un \"sofer penal\"? Traiane tata, tu esti penal rau de tot. Aoleu ce jurnalisti...
Raspunde

sculeanu

Acum 11 ani

A vrut sa scrie ca ilie e sofer penal,probabil s-a incurcat.E supus presiunii sa nu scrie de soferul penal ilie care a trecut pe rosu si nu a vrut sa sufle in fiola.
Raspunde

linguaru claudiu

Acum 11 ani

pai oricume neam de manivela. e bine ca fruncea e din neamuri de manivele din ciobani si tigani. dar cu totii ne dam in spectacol sa suntem patrioti romani.... un lucru imbucurator ca e la mititica si pacat ca ar trebui sa fie langa violatori. si felicitari jurnalistilor.
Raspunde

BULA

Acum 11 ani

tare curios as fi si as dori ca soferii ( manivelarii ) profesionisti sa intre o data intr-o greva vre-o doua saptamani....toti ,nu unul-doi. sa vad cine va mai aduce produsele de care aveti nevoie zilnic la magazine ???soferi romani sant slabi,nu sant uniti absolut deloc,sindicatul soferilor exista doar cu numele....nu-i ajuta cu nimic. uitati-va la sindicatul soferilor din franta ce putere are...daca intra soferi in greva,au paralizat traficul rutier.
Raspunde

Aberam, aberam...

Acum 11 ani

dooomnule Deleanu, ce-i asta, dom\'le? \"Are și un coleg de celulă, potrivit surselor oficiale, în prezența unui bărbat condamnat pentru infracțiuni la regimul circulației\". ...are un coleg de celula \"in prezenta\" unui barbat...etc. Nu duc lipsa nici de imaginatie, nici de bunavointa (in ceea ce va priveste) dar iertati-mi formularea: s-a umplut fasolea de muci. De ce nu renuntati la scris? Sunt atatea meserii care nu va expun...
Raspunde

na asa

Acum 11 ani

ce mizerie de articole.fara respect.....e caz politic domnilor ce n a ti inteles?
Raspunde

grosso modo

Acum 11 ani

pt.6: cred ca le ceri prea mult.....
Raspunde

Paganel

Acum 11 ani

Dar ce facem cu restul trupetilor lui Carabulea? Cu Rusu, cu Oprean, cu sasul Joh-anus etc?
Raspunde

Vasi

Acum 11 ani

Cata bucurie pe concitadini ca si-a luat Carabulea concediu!.....tin sa va reamintesc ca traim si vom mai trai multa vreme in tara spagii,in concluzie,chiar credeti ca la banii pe care i-a facut acest individ nu putea sa scape?......cred insa ca si dumnealui ca-i mai bine sa faci puscarie pentru 4000 de lei decat te miri pentru ce,lumea va fi multumita si viata merge inainte......
Raspunde

david ptr.Paganel

Acum 11 ani

Ai aparut? ROGOJINA
Raspunde

@ david

Acum 11 ani

tu esti klaus? stiam ca esti jidov...
Raspunde

cristi

Acum 11 ani

asa-i
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus