Sâmbătă,
03.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Verificati pe listele de la primarie daca puteti vota!

Cetăţenii cu drept de vot (inclusiv cetăţenii Uniunii Europene) care au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Sibiu pot să verifice înscrierea în listele electorale permanente şi complementare la sediul Primăriei Municipiului Sibiu,

 În cazul în care există persoane care nu se regăsesc înscrise pe listele electorale sau sunt înregistrate greşit, cetăţenii care au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Sibiu pot formula în scris o sesizare, însoţită de copia unui document de identitate.

Cetăţenii Uniunii Europene cu drept de vot care au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Sibiu şi nu se află în evidenţele Biroului pentru Imigrări Sibiu pot fi înscrişi, la cerere, de către primar în lista electorală complementară, pe baza unui document care le atestă identitatea şi a unui document care atestă adresa la care locuiesc. În cazul în care cetăţenii Uniunii Europene doresc radierea lor din listele electorale, aceştia pot solicita acest lucru printr-o cerere scrisă adresată primarului.

Cetăţenii cu drept de vot care şi-au stabilit cu cel puţin 3 luni înaintea scrutinului reşedinţa în municipiul Sibiu (până la data de 09 martie 2012),  pot fi înscrişi de către primar în lista electorală suplimentară, pe bază de cerere însoţită de actul de identitate.

Listele se găsesc la sediul primăriei situat în Sibiu, str. Samuel Brukenthal nr. 2, camera 116, etaj I, de luni până vineri între orele 9 – 12, începând de miercuri, 2 mai 2012.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus