Sâmbătă,
25.09.2021
Acum
0°C

Cu ochii in lacrimi. Hambasan: Intr-un an nu s-a facut nimic. Doar afirmatii si promisiuni!

Prezent, aseară, la emisiunea „Raluca și Răzvan” de la Eveniment TV, președintele Voinței Sibiu, Ioan Hămbășan, a spus că este foarte supărat și că motive are destule.

După ultimele rezultate din campionat, sibienii și-au diminuat șansele la rămânerea în Liga I și în sezonul viitor. Dacă Sandu Tăbîrcă, directorul tehnic al echipei, considera că șansele salvării de la retrogradare sunt sub 50 la sută, aseară, Hămbășan a avansat un procentaj și mai sumbru - 25 la sută. „Undeva la 20-25 la sută șanse, din punctul meu de vedere. E puțin și, pe măsură ce etapele trec, se diminuează(...)Realist, băieții trebuie să poată să mai îndrepte ceea ce este. Mai sunt de jucat încă cinci etape, șanse matematice mai sunt. Meciuri destul de grele - mergem vineri la Brașov, după care nu se știe exact dacă o să jucăm marți sau joi, acasă, cu Dinamo. Apoi ne așteaptă două deplasări la Cluj, cu CFRși U, apoi ultimul meci acasă, cu Mioveni. Cred că ne trebuie șase sau nouă puncte, nu este imposibil, dar, repet, băieții sunt cu moralul la pământ, pentru că nu ne-a ieșit, pentru că nivelul nostru este acesta, pentru că nu am reușit să consolidăm, pentru că nu am reușit să aducem mai mulți jucători ți decât ne-am putut permite, pentru că nu m-am hazardat ca să fac unele credite.... încep și eu să cred că poate soarta este... nu știu!”, spunea în emisiunea „Raluca și Răzvan” Ioan Hămbășan.

Supărările/problemele lui Ioan Hămbășan:

1. arbitrajul

„Sunt supărat, pentru că rezultatele nu ne-au avantajat. Probabil, echipa nu lucrează sub presiune așa cum ar fi normal. Nu numai ei, probabil și ceilalți care sunt angrenați în salvarea de la retrogradare - lucrează, lucrează probabil mai puternic ca noi. Am participat la o emisiune și am analizat fazele(n.r - din meciul Voința - Ceahlăul Piatra Neamț, scor 1-2). Clar, au fost câteva faze care ne-au dezavantajat(...)Sunt supărat de faptul că nu putem noi, ca echipă, să fim lăsați sau să putem să realizăm ceea ce ne-am propus. Pe măsură ce ne apropiem de final, constat că într-adevăr lucrurile sunt bine organizate, deși nu pare sau nu ne dăm noi seama. Dar, după vizionarea casetei de la Chiajna și de acasă cu Piatra Neamț, lucrurile nu stau așa cum ar trebui să fie, iar regulamentele care sunt făcute, uneori, sunt făcute ca să fie și încălcate”, Ioan Hămbășan.

2. Voința nu prezintă interes/„nimeni nu pune o vorbă, nimeni nu se implică”

Cea mai mare supărare a președintelui Hămbășan este, fără dar și poate, neimplicarea autorităților locale la echipă, în contrast cu situația în care se află alte formații din Liga I, unele dintre ele rivale ale Voinței în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Nu puteam să cred, dar lucrurile merg înspre rău, întrucât Sibiul este o echipă care nu prezintă un interes, probabil, din niciun punct de vedere. Probabil echipa Sibiului nu este dorită nici de aici, de la Sibiu, doar publicul sibian, care într-adevăr iubește echipa, dorește o echipă, dar   nu pot să facă atât de multe cum ar putea să facă ceilalți. Faptul că nimeni nu reacționează, că nimeni nu pune o vorbă, nimeni nu se implică în acest proces, să susțină - din partea administrației locale. Nu vorbeam de bani, ci de implicarea organelor locale, de la parlamentari la Consiliul Local, Consiliul Județean. Văd că celelalte echipe, de la primarul de la Piatra Neamț, care iese public și susține echipa. Mergem mai departe, la Chiajna - am rămas stupefiat de ceea ce s-a putut face la Chiajna, în mijlocul unui câmp. Să mergem la Tg. Mureș, la Mediaș. La Sibiu, toată lumea așteaptă, toată lumea are pretenții. Hămbășan nu poate să facă. Toată lumea credea că Hămbășan poate să ducă... nu, lucrurile sunt destul de normale, consider eu, dacă suntem aici”, spunea, mâhnit, Ioan Hămbășan.

3. „La ce afirmații și promisiuni s-au făcut, credeam că poate ajungem o echipă de Europa League”

Hămbășan a dat asigurări că la echipa sibiană nu există niciun fel de probleme cu banii, astfel că „sprijinul” pe care Voința îl solicită de la începutul campionatului nu se referă la partea financiară, ci la întreținerea stadionului și cheltuielile pe care aceasta le presupune. În plus, Președintele Voinței Sibiu a mai spus că fervoarea promisiunilor de după barajul de promovare s-a stins rapid.

 „S-ar putea spune că dacă autoritățile s-ar implica la echipă, aceasta ar putea juca mai bine. Fotbaliștii și-ar da seama că în spatele lor sunt câțiva oameni care îi sprijină, câțiva oameni care pot să îi ajute(...) Și jucătorii îmi spun că acele promisiuni care ni s-au făcut după promovare, acele afirmații potrivit cărora o să avem, o să ni se facă... nu ni s-a făcut absolut nimic. Nu vorbim aici de partea financiară, pentru că acolo nu este nicio problemă(...) Oameni care au venit la chef, la serbarea pe care am avut-o(n.r. - după promarea în Liga I) - la ce afirmații și promisiuni au făcut, credeam că poate ajungem o echipă de Europa League. Domnul primar, care a spus că o să avem un stadion, că o să facem... deocamdată, într-un an de zile nu s-a făcut absolut nimic. Eu am întreținut din banii care în mod normal trebuiau să se cheltuie pe performanță, pentru a aduce jucători. A trebuit să îi ținem pentru administrarea stadionului, pentru cheltuielile curente de acolo. Rămân aici, dar o fac pe banii mei, pentru că am vrut să fac ceva pentru Sibiu. Nu știu oameni care se plimbă pe acolo ar fi pus banii lor și ar fi făcut ceea ce am făcut eu acolo. Gândiți-vă unde puteam fi, dacă mai erau încă cinci persoane lângă mine!”, a mai spus Ioan Hămbășan.

4. Așteptări mai mari de la Primarul Klaus Johannis

Ioan Hămbășan consideră că baza sportivă pe care Voința joacă și se antrenează este cea mai slabă din țară. „Bineînțeles că am așteptări mai mari de la domnul primar, categoric! Cred și îmi pare rău să afirm acest lucru - este cea mai slabă bază sportvă din țară, pe unde am umblat nu am găsit o bază mai învechită, fără multe lucruri adiacente stadionului. Să nu ai o bază, un teren de antrenament, să nu poți să faci un cantonament, să nu ai multe lucruri(...) Băieții ar fi trebuit să resimtă mult mai multă căldură și mult mai mult sprijin”, declara, aseară, Ioah Hămbășan.

5. Dacă rămânem în Liga I...

Hămbășan crede că, dacă Voința va rămâne în Liga I, echipa va deveni mai puternică și va avea un buget mai mare.

„Dacă dă Dumnezeu să rămânem în Liga I, eu cred că ieșim mult mai puternici. Putem să ne consolidăm și noi mai mult. Bugetul va crește, pentru că nu o să fim echipa de pe ultimul loc, pentru care am primit o anumită sumă -  o să se simtă acest lucru. Celelalte probleme le las la latitudinea și la puterea Consiliului Local și a domnului primar, care a făcut deseori afirmații cum că nu o să suferim la nivelul acesta”, a spus Ioan Hămbășan.

O urmă de alinare

În finalul emisiunii, președintele clubului sibian a povestit că suporterii i-au trimis o scrisoare. „Astăzi(n.r - ieri), când am ajuns la birou, am primit o scrisoare de la galerie. Îmi pare rău că nu am adus-o să v-o citesc, să vedeți ce spun - numai lucruri frumoase, ce înseamnă un suporter adevărat”, spunea Ioan Hămbășan, care  mărturisea, cu lacrimi în ochi, că l-a emoționat mesajul scris al fanilor Voinței. Șeful Voinței și-a încheiat apariția tv cu o afirmație, care lasă loc interpretărilor și scenariilor de tot felul. „... cu toate acestea, publicul sibian merită să aibă o echipă. Există șli uscături, ca în orice pădure, dar poate că oamenii o să-și dea seama prea târziu, când nu va mai fi”, a mai spus Ioan Hămbășan.

Comentarii

37 comentarii

Sictir Hamba!

Acum 9 ani

Incredibil tupeul acestei persoane private in incercarea de a-si salva business-ul falimentar prin cersitul de bani publici de la bugetul local, care si asa e vai de capul lui...
Raspunde

sictir tie

Acum 9 ani

bine ba ca sasul da milioane de euro la porcaria aia de festival de teatru, sa isi faca chiriac vila si excursii pe afara, pentru sport nu are bani, bine ca orasul are bani de aruncat pe teatru de 2 lei si alte porcarii cum a fost si asa zisa intrare a baronului in oras. sper sa mori de gat cu sasul tau preaiubit
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

ce sa zic,un om slab fara pic de demnitate.din punct de vedere managerial este zero....du-te si lasa-ne oportunistule...
Raspunde

***sud

Acum 9 ani

fara fotbal. la noi in romania e o cocalarie maxima. nu mai finantati fotbalul. foarte bine face johannis. om cu neuronii la el.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

pt sictir hamba poti scrie ce vrei de hambasan dar daca ai umbla prin tara in deplasari cu echipa ai vedea si tu ce inseamna echipa sustinuta de autoritati. baza sportiva la chijna de toata frumusetea la o localitate de 14.ooo de locuitori, de ce acolo se poate???? (nu mai zic de mures, ceahlaul, petrolul) Daca MANDRU nostru primar ar avea 30% procente la alegeri sa vedeti ce interesat ar fi de fotbal. unde mai aduni 8-15 mii de oameni ??? era bun electoratul, dar ce sa faci daca ceausescu asta de klaus are 80 % din voturi... din pacate. PS: Habar nu aveti ce indatorati suntem ca si oras, ce credite a accesat sasu
Raspunde

Moa!

Acum 9 ani

La Sibiu nu se sustine fotbalul...de fapt aici nu se sustine nimic! In afara de centrul ala plin de pietre si fara pic de verdeata, unde pica zidurile pe tine( si esti mandru ca te umpli de cultura:))) nu se vrea nimic! Pardon! Nimic din care sa nu iasa bani! Am fost zilele trecute la Deva si am ramas placut impresionat de Aqua Land-ul finantat de Consiliul Local. In plus, cei din oras au si reducere la intrare! In Sibiu nu se vrea asa ceva!!
Raspunde

Eu,sibianul

Acum 9 ani

Nu stiu ce sa zic de Hambasan, dar de johanis... am spus totul.
Raspunde

alex arhitectul

Acum 9 ani

asta nu-i manager... numai el stie ce este.... nu-ti trebuie nu stiu ce baza sportiva sa faci performanta .... minim necesar sa-ti iei licenta... vreti sa spuneti ca Unirea Urziceni a avut o super arena ?!... se poate face performanta si cu ce este dar ASTA NU-I MANAGER.... a incropit o echipa acum catva ani (bravo lui) dar nu astepta sa ti-o hraneasca altii ... bine ca ai stadionul gratis ca altfel unde jucai .... pretul la bilete tot primarul le-a pus? (de 3 ori mai mare ca la Chiajna si aproape 2 ori fata de Rapid !!!)....Johanis are belelele lui dar nu da vina pe el ci pe tine ca nu ai reusit tu sa aduci pe nimeni la echipa ......
Raspunde

@2,

Acum 9 ani

ai o gandire obtuza, si-am sa-ti spun de ce: despre Sibiu, daca se stie ceva in lume (si cand spun lume ma gandesc la Asia, America, Australia, nu la Chiajna sau Bolintin), se stie datorita T.R.S., Brukenthalului si Filarmonicii, in nici un caz datorita fotbalului. Premiile pe care le ia de cativa ani Sibiul la Uniter echivaleaza, pe-ntelesul tau, cu Champions League sau Balonul de Aur. Nu-l suport pe Chiriac, il stiu de cand a venit tanar actoras, am colaborat in destul de multe randuri pe vremea aia, dar, cu toata aversiunea mea fata de fanfaron, nu pot contesta evidenta. Sibiul este si sper ca va ramane un oras cultural, dar nu m-astept ca tu sa poti intelege acest lucru. Hai, Vointa :)))
Raspunde

@9

Acum 9 ani

+1
Raspunde

alex

Acum 9 ani

sa plece cersetorul asta sa vina un om integru a primit 3 mil de lei vointa nu a facut nik cu banii porcilor sa numai ati luat banii de la primarie.Jigodie pleci hambasane cersetor
Raspunde

Nicu

Acum 9 ani

Prietene tu ai habar ce baza de pregătire a avut Unirea?!Stii cat a băgat Bucsaru acolo?
Raspunde

ultrasului de la 2

Acum 9 ani

\"porcaria aia de festival de teatru ?????????\"......vorba galeriei...du-te la sapa, tza__ne du-te la sapa
Raspunde

DU-TE

Acum 9 ani

milogule lasa-ne, echipa asta nu merita mai mult. tot ce faci este ca sa acoperi incompetenta ta, in gestionarea banilor pe care i-ai primit. de ce nu ai cerut fanilor sa doneze 2% pentru o asociatie vointa pe care tu trebuia sa o faci? ESTE MAI SIMPLU SA TE PLANGI DECAT SA FACI CEVA. LASANEEEEEE, LASANEEEE
Raspunde

NU MAI VREM MINCIUNI !

Acum 9 ani

Fratilor va certati degeaba ! E VORBA DOAR DE PROMISIUNILE PE CARE LE-A FACUT PRIMARUL !!! SINGUR A DOVEDIT CA E UN MINCINOS ! NU VREA SPORT IN SIBIU. NU DORESTE BINELE CETATENILOR DECAT BINELE LUI PERSONAL, SA-SI FACA PUBLICITATE SI BUZUNARUL GROS! CRED CA PRIMARUL (nici nu vreau sa-i spun numele) E MANDRU ACUM DE SITUATIA VOINTEI ! Cat despre Hambasan cred ca ar trebui respectat, un om care a readus bucuria MIILOR DE SIBIENI, dupa 15 ani si SINGURUL DIN ISTORIA SIBIULUI CARE A DUS O ECHIPA DE FOTBAL DIN LIGA a4-a in LIGA 1! Pentru NR.9 , cine stie de TRS peste hotare, NIMENI. E doar o aberatie de-a ta! MERGI IN MULTE TARI SI AI SA VEZI CA ROMANIA ESTE CUNOSCUTA DUPA VALORI ADEVARATE: HAGI, NADIA COMANECI, ILIE NASTASE, TIRIAC, DEC... SPORTUL ESTE UN AMBASADOR MULT MAI PUTERNIC ! La noi PRIMARUL omoara sportul in loc sa-l promoveze prin toate canalele. COPII VOR DEVENI OBEZI IN LIPSA SPORTULUI. E FOARTE IMPORTANT SI SPORTUL NU DOAR CULTURA ! In concluzie ESTE VORBA DOAR DE MINCIUNILE PRIMARULUI. VOTATI-L SI NU VA VA DEZAMAGI, VA VA MINTII DIN NOU !!!
Raspunde

Puiu B

Acum 9 ani

1. In spatele fiecarei echipe de Liga I se afla personaje potente financiar care ,,sacrifica\" milioane de euro, avand de unde ,,cunoscand fenomenul\", sperand sa-i inmulteasca sau avand ,,microbul\" fotbalului...
Raspunde

Puiu B

Acum 9 ani

1. Singurele performante notabile ale fotbalului sibian au fost realizate pe vremea lui Nicu, acesta aducand la Sibiu jucatori mercenari, pt. care ne invidiau toate echipele primei divizii.
Raspunde

Puiu B

Acum 9 ani

3. Locul ocupat de Vointa corespunde valorii echipei, chiar daca am fost dezavantajati de arbitri. Bani putini=echipa mica. Competitiva in LigaII...
Raspunde

Puiu B

Acum 9 ani

Daca Sibiul nu are echipa de fotbal de prima liga, sa ne bucuram ca avem teatru. Regret ca nu le putem avea pe toate, desi sportul si cultura nu se exclud si ar fi de dorit sa se completeze reciproc. Hai Vointa!... oriunde te vei afla.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Banii sibienilor sa fie folositi pentru sibieni, sau pentru majoritatea dintre ei, si nu pentru Fotbal, 2 - 3 mii de suporteri. Cultura are prioritate, nu forbalul sau manelele sudiste. Prin cultura se ridica un popor, nu prin fotbal . Cu respect.
Raspunde

@sibian

Acum 9 ani

Nu stiu cat de \"sudiste\" sunt manelele: in cateva orase din sud nu gasesti nici un club de manele,in timp ce aici sunt 3. De unde atata frustrare incat fiecare comentariu pomenesti negativ de sud? poate un oltean te-a facut sa-ti descoperi neputinta, sau ti-a luat jobul ca era mai competent ca tine..zic si eu niste exemple...si ai ramas cu sechele.Pacat!
Raspunde

pt. 21

Acum 9 ani

Amice, sunt cativa idioti care asa au fost educati in familie, sa desconsidere romanii din alte zone: oltenii, moldovenii sau \"miticii\" de Bucuresti. Ura asta, nefireasca, a fost insuflata de cozile de topor comuniste, romanii germanofili, slugarnici cu minoritatile si aprigi cu ai lor. Imi aduc aminte ca in scolile primare sibiene ni se atragea atentia sa nu vorbim despre sasi sau unguri, era musai sa-i numim germani sau maghiari. Culmea este ca asa-zisa superioritate ardeleneasca este promovata de venetici, cei veniti cu pluta in orasul nostru, care brusc devin \"sibieni adevarati\". Pana si cei care scriu la gazeta aceasta sunt veniti din alte zone, dar au devenit \"sibieni adevarati\", pupincuristi ai celor care conduc orasul in mod dictatorial, suporteri ai echipelor locale si iubitori de javre vagaboande, vehiculand si ei ideea ca sibienii sunt superiori altor romani. Exista chiar romani care si-au schimbat numele de familie in nume germane sau unguresti, tocmai ca sa le mearga mai bine, fiindca in Romania este mai bine sa fi minoritare decat roman.O tampenie, acest patriotism local sibian cu accente sovine!
Raspunde

socialistul

Acum 9 ani

Parerea mea este ca un fotbal de performanta la Sibiu nu se poate face fara implicarea Primariei Municipiului Sibiu. Ori, se pare, ca la Sibiu aceasta implicare nu-i dorita de catre primar si mai ales de catre Coniliul Local dominat acum de catre sasi. Poate ne vine si noua, romanilor din Sibiu, mintea la cap acum cand vor avea loc alegerile locale
Raspunde

@toti

Acum 9 ani

Orice ati spune, domnul Hambasan este singurul care a facut ceva pentru fotbalul din Sibiu in ultimii 15 ani. Fara el nu vedeam un sezon de liga 1 la Sibiu. Macar atat respect puteti avea. Eu sper sa sustina echipa si in liga 2. Ar fi pacat sa nu mai avem iar fotbal in Sibiu pentru o lunga perioada de timp.
Raspunde

@toti

Acum 9 ani

Multe atacuri la Hambasan in aceste comentarii. E clar ca a trebuit sa \"cerseasca\" niste bani la primarie, pentru ca de unul singur nu se putea descurca. Pur si simplu nu au existat alte modalitati de finantare a echipei. Uite va spun un lucru in premiera. Daca retrogradam, nu putem vinde nici un jucator, pentru a asigura din acei bani un buget pentru liga 2. Nici un jucator de la Vointa nu are oferte clare de la alte echipe, nici macar Popa, sau Tatar... In liga a doua si a treia s-a trait si pe maruntisul dat de Keul, un personaj despre care nu are rost sa mai discutam...
Raspunde

Hamba-Mesia?

Acum 9 ani

Acum am inteles. Deci cateva milioane de lei de la bugetul local despart Sibiul de \"fotbalul de performanta\" (prin care, evident, se intelege FC Barcelona, Cheslea & Company). Perfect. Il schimbam pe Johannis si ne vedem in primavara cu Vointa pe Allianz Arena sa-i facem in ciuda!
Raspunde

gunoaielor

Acum 9 ani

toti lingaii sasului plin de k k t pe la gura care comenteaza aici de milioane nu dovedesc altceva decat ceea ce stiam un popor de idioti, cretini manipulati cu televizorul. rahatilor banii alocati de autoritati pentru vointa au fost nici mai putin, nici mai mult de 3000 de euro, restul e can-can si povesti ale sasului pentru cretini.
Raspunde

\"lingul sasului\"

Acum 9 ani

Daca echipa asta ar arata macar determinare si dorinta in joc (ca de valoare nu am pretentia) am mai sta de vorba. Pana una alta vorbim de niste jucatori care nu-si doresc performanta, nu-si doresc ramanerea in Liga1 cum nu si-au dorit nici promovarea (cine stie nu uita ardoarea cu care au evitat promovarea atat cu Vointa cat si cu FC Sibiu, aceia care faceau parte si din echipa aceea). Vorbim de-o echipa care practica unul din cele mai urate jocuri din prima liga asadar nu vad nici un motiv pentru care sibienii sa suporte (financiar) mofturile lui Hambasan decat dupa 2-3 sezoane in care arata ca vor si merita sa ramana in Liga 1. PS1: Festivalul International de Teatru nu are nici o legatura cu fenomenul Vointa decat in creierele alterate ale celor ce-l urasc pe Johannis. PS2. cu oferta celor de la Beckenbauer si ai lui, ce-ai facut Hambasane? Sau banii \"sasilor imputiti\" nu sunt buni in fata mofturilor tale? De ce nu ai acceptat sa nu mai fi actionar majoritar daca stiai ca singur nu poti tine o echipa de prima liga?
Raspunde

martin

Acum 9 ani

sa plateasca boieroiul , hotul de la psd si unpr, suprefectul morar.hoti la drumul mare amandoi
Raspunde

cel de la 21 pt cel de la 22

Acum 9 ani

Bine ai zis-o!Tot respectul!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Primarul nostru are nevoie sa fie stimulat !!!! Propun sa votati alt candidat sa aiba \"dragul\" nostru sas INCA un tur de scrutin. Asta nu se simte amenintat de nimeni si nimic, face doar cel taie capul. S-a zbatut in primul mandat dupa care nimic nu a mai facut pt sibieni. RUSINE!!!
Raspunde

@15,

Acum 9 ani

Ai auzit de Brancusi, Coanda, Enescu, Paunescu (nu Viorel, nu Adrian...), Poenaru, Celibidache, Gheorghiu (nu Dej... Angela), Croitoru, Conta, Mihail (nu caine de circ... Horia). Stii prin ce s-a facut cunoscut fiecare? Sigur nu, nu citesti despre ei in gazeta Sporturilor. Crede-ma ca strainii au auzit de ei, si sunt mult mai multi decat cei care au auzit de fotbalistii enumerati de tine. Stii cu cat s-a vandut ultima lucrare a lui Brancusi, unde si cand? (e sculptor roman, precizez ca sa nu intri in deruta). Sigur ca nu stii, dar stii cine-a marcat un gol din off-side in liga III-a sau care-i prima de joc a lui Messi. Mi-e mila de tine!
Raspunde

@15,

Acum 9 ani

cu mari eforturi (de vointa - sic!) ti-am citit \"interventia\" de mai sus. Verbele de conj. a IV-a la infinitiv (cunosti notiunea?) se scriu cu un singur \"i\". Normal ca din programul de meci nu poti invata lucrul asta.
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

hambasan este o nulitate care nu a facut altceva decat sa se planga,un sarac care a crezut ca da lovitura cu banii altora.du-te oierule si lasa-ne....
Raspunde

Fotbalist

Acum 9 ani

Mai lasati-ne domnilor cu fotbalul romanesc condus de bisnitari, gasim TV-uri peste tot daca vrem sa vedem un meci, din alt campionat ca la noi oricum nu avem ce vedea. Foarte bine face primarul ca foloseste banii in alte scopuri, nu pentru fotbal. Si daca vrem sa facem sport nu trebuie sa mergem sa spargem seminte pe stadion, putem alerga in parc, sunt sali de fitness, bazine de inot, terenuri private de fotbal... Hambasan daca nu poate aduce investitori, sa joace in B,C sau alte divizii.
Raspunde

Nicu

Acum 9 ani

Multa rautate din partea multora care au postat aici!Domnilor,mai stati 15-20 de ani pana când o sa mai vedeți fotbal de prima liga românească la Sibiu! Galeria a fost fantastica, începând din liga 3!!!
Raspunde

@36,

Acum 9 ani

sunt 4-5 prpgrame tv unde se poate vedea fotbal ADEVARAT. Ce dracu\' sa vezi la un meci din campionatul intern? Niste domnisoare care se vaita la fiecare atingere, care simuleaza, care injura, scuipa si fac semne obscene? No, thanks.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus