Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

In weekend sibienii sunt asteptati la Noaptea Muzeelor

Complexul Naţional Muzeal ASTRA invită sibienii, sâmbătă, 19 mai, la Noaptea Muzeelor.

Noaptea Europeană a Muzeelor este o manifestare culturală iniţiată de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa şi se află deja la a VIII-a ediţie, fiind celebrată de peste 3.000 de muzee din toată Europa, care îşi deschid porţile simultan, oferind intrare liberă tuturor vizitatorilor.

”Numărul mare de vizitatori înregistrat la ediţia anterioară a atins un record fără precedent şi reprezintă o dovadă a succesului abordării şi a necesităţii continuării şi amplificării demersurilor de până acum, pentru a raspunde aşteptărilor publicului şi pentru a marca această manifestare devenită un reper important în calendarul cultural românesc”, spune Anca Mira, muzeograf.

În acest an Noaptea Muzeelor se desfăşoară sub tema ”Muzeele într-o lume în mişcare. Provocări noi. Inspiraţii noi”.

Muzeul ASTRA a aderat la acest concept de manifestare artistică şi culturală în anul 2009.

Evenimentul este organizat sub înaltul patronaj UNESCO, al Consiliului Europei şi al Consiliului Internaţional al Muzeelor (ICOM).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Dj

Acum 11 ani

Speram sa nu intampinam vechea problema a sonorizarii celor din Muzeul Astra...in fiecare an ne distram pe seaman microfoniei si a sunetului de slaba calitate....nu mai vorbim de intreruperile de sunet ca sunt din partea casei! asa ca hai noroc si la mai mare..asteptam data de 19 :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus