Luni,
06.12.2021
Partial Noros
Acum
6°C

Sibiul gazduieste finala W:O:A Metal Battle Romania

Bolthard, Gothic, Guerrillas şi Masked Toys sunt cele patru trupe ajunse în faza finală a concursului W:O:A Metal Battle Romania, fimală care va avea loc astăzi, 17 mai, în Oldies Pub.

Anul acesta este prima ediţie a concursului în care publicul va avea drept de vot, fiind considerat un membru al juriului.

Evenimentul va fi urmat vineri, 18 mai, tot în clubul Oldies Sibiu, de o seară specială în care va putea fi urmărită trupa maghiară Superbutt. În deschidere vor concerta formaţiile sibiene Heavy Duty şi EvergreeD.

Superbutt este o trupă de metal înfiinţată în Budapesta în anul 2000 şi care până acum a lansat patru albume de studio în limba engleză, unul în limba maghiară şi un dublu LP cu piese atât în engleză cât şi în maghiară.

În prezent, W:O:A Metal Battle se desfăşoară în 33 de ţări diferite şi în ultimii ani a devenit cel mai mare concurs internaţional de talente pentru tinere trupe ale genului.

Finala internaţională va avea loc în perioada 2–4 august, în cadrul marelui festival Wacken Open Air 2012, pe scena W.E.T. Stage.

Finala va avea loc joi, 17 mai, de la ora 21:00, în Oldies Pub.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus