Sâmbătă,
22.01.2022
Cer Senin
Acum
-5°C

Noul Spital Polisano, amanat cu inca o jumatate de an

Termenul de finalizare a Centrului medical finanţat de Polisano pe terenul judeţului Sibiu va fi prelungit cu alte şase luni, după o amânare similară anunţată şi la începutul acestui an. La începutul acestei luni, SC Clinica Polisano SRL a anunţat Consiliul Judeţean Sibiu că solicită încheierea unui act adiţional pentru schimbarea datei finalizării Centrului medical – prelungirea solicitată, de şase luni, ar urma să fixeze un nou termen pe 21 decembrie 2012.
"Lucrările de construcţie a Centrului se află în faza finală, la ora actuală realizându-se finisajele şi dotările cu aparatură de înaltă performanţă în domeniul imagisticii, transplantului renal, chirurgiei cardiace intervenţionale. Acestea nu se pot realiza simultan, existând o succesiune obligatorie a instalării aparaturii, astfel ivindu-se întârzieri în fluxul de instalare. Un alt motiv de întârziere ar fi unicitatea şi specializarea aparaturii, care raportat la exigenţele beneficiarului a dus la neonorarea în termen a comenzilor", se arată într-un raport întocmit de Serviciul de investiţii şi administrare a patrimoniului din cadrul Consiliului Judeţean Sibiu.

Noul Spital Polisano este ridicat pe terenul pus la dispoziţie de către Consiliul Judeţean Sibiu în zona actualului Spital judeţean de urgenţă. La începutul acestui an, termenul de finalizare a investiţiei a fost prelungit până pe 30 iunie 2012.

Citeşte şi Noul spital Polisano, deschis la jumătatea anului

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Taratorule

Acum 9 ani

Hotelul din gara cand il mai termina?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus